Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Ερώτηση Χατζησάββα για ΕΚΑΒ και Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα 
Είναι γνωστές οι δυσλειτουργίες και οι καθυστερήσεις που προκλήθηκαν από την μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου του ΕΚΑΒ από το Κιλκίς στην Θεσσαλονίκη. Τα προβλήματα αυτά επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες για ΑΡΙΣΤΕΣ υπηρεσίες που Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου, αλλά και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ προσφέρουν, μέσα στην οικονομική δύνη που παρέσυρε την δωρεάν υγεία.


Με βάση τα παραπάνω, κατατέθηκε απο τον Χρήστο Χατζησάββα βουλευτή Κιλκίς του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, σχετική ερώτηση προς το υπουργείο Υγείας.

Στην ερώτηση ο βουλευτής Κιλκίς θέτει τους προβληματισμούς και τα ερωτήματα που απασχολούν τους ασθενείς και εργαζόμενους του νοσοκομείου και γενικότερα των πολιτών του Κιλκίς, ΑΣΧΕΤΩΣ πολιτικών και ιδεολογικών πεποιθήσεων.

Οι πολιτικοί τυχοδιώκτες της κυβέρνησης, ενδεδυμένοι τον δημοκρατικό μανδύα, γελοίοι πολιτικά και επικίνδυνοι, που υπέκλεψαν την ψήφο των Ελλήνων, απάντησαν ότι ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ.

Γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, ερωτήματα που απευθύνουν όχι μόνο οι χιλιάδες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής του Κιλκίς, αλλά στο σύνολο τους οι πολίτες που ανησυχούν για την κατάσταση του Νοσοκομείου Κιλκίς και φυσικά τον τρόπο λειτουργίας του ΕΚΑΒ.

Αυτή φυσικά είναι η τακτική που διδάχτηκαν στα «υπόγεια» των κομμουνιστικών «σχολών» που θήτευσαν.

Με μια «δημοκρατική προσποίηση» καταλαμβάνουν την εξουσία του Κράτους και το καταντούν σάπιο ερείπιο, ακριβώς όπως είναι και η ιδεολογία τους μέσα από την εύθραυστη γυαλιστερή σαπουνόφουσκα που την περιβάλει και ξεγελάει.

Ο λαός όμως δεν θα ανεχτεί περαιτέρω εμπαιγμούς, ούτε από γιατρούς με υπουργικό σύνδρομο, ούτε από διοικητές νοσοκομείων που προβάλλουν τον «αντιφασισμό του γλυκού νερού» για να κρύψουν το «βολεμένο» βιογραφικό τους.

Στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός θα τους στείλει πάλι πίσω στην αφάνεια που ήταν πριν «κοροϊδέψουν» τους ψηφοφόρους. Η ζημιά που προξένησαν είναι όμως σοβαρή.

Ο Ελληνικός λαός θα δώσει το μήνυμα σε όλους αυτούς που τον στοχοποιούν, τον κυνηγούν και τον «χτυπούν» οικονομικά αλλά και στην αξιοπρέπεια του.

Οι Έλληνες πολίτες θα στηρίξουν τον αγνό εκφραστή των πατριωτικών σκέψεων τους, τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή!

Θα εκφραστούν ξεκάθαρα ΟΛΑ αυτά που ΘΕΛΟΥΝ οι Έλληνες να διαμηνύσουν στους κυβερνώντες, την μοναδική ημέρα που είναι ΑΝΟΙΧΤΑ τα ανάλγητα, ώτα τους.

Την ημέρα των εκλογών. Σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.