Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Φραγγίδης: "Η συμπεριφορά της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς, δεν την τιμά"

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Μέλος ΚΠΕ Κινήματος Αλλαγής
Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας συμπεριφοράς από πλευράς της Διοίκησης του Νοσοκομείου Κιλκίς, που σίγουρα δεν την τιμά.

Στέλεχος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς, το οποίο έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια, πως αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για την εύρυθμη λειτουργία του και για τη γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των ασθενών, να "τιμωρείται" με μισθολογική στέρηση, διότι προσπάθησε και απαίτησε από τη διοίκηση του ΕΚΑΒ, την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών.

Πιστεύω πως κοινός σκοπός όλων όσων ενεργοποιούνται στο Νοσοκομείο, πρέπει να είναι η συνεργασία και η κοινή προσπάθεια, για να αντιμετωπισθούν τα πολλά και ποικίλα προβλήματα στο χώρο της υγείας.

Συμπεριφορές αυταρχισμού, εκφοβισμού και αναξιοκρατικών επιλογών, είναι καταδικαστέες και σίγουρα δεν βοηθούν στο να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά, τα προβλήματα που παρουσιάζει στη λειτουργία του, το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.