Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Επιλεκτικές ασφαλτοστρώσεις στο Πολύκαστρο. Γιατί;

Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της Γνώμης Α.Λ.
Ιούλιος 2018. Αποφάσισα να γράψω μια παρατήρηση για τα έργα στο Δήμο Παιονίας. Στο Πολύκαστρο γίνονται κάποιες βαλτώσεις στο οδικό δίκτυο. Κάποια έργα που δείχνουν ότι Δήμος φροντίζει την ποιοτική ζωή των κατοίκων. Είναι όμως έτσι;

Σε μια τυχαία περιπλάνηση διαπίστωσα ότι ήδη ασφαλτοστρωμένος δρόμος ΕΚ ΝΕΟΥ ασφαλτοστρώθηκε προσφέροντας τους οδηγούς που χρησιμοποιούν τον δρόμο αυτό καθώς και τους κατοίκους το προνόμιο να απολαμβάνουν μέρος της ποιότητας της ζωής που ο Δήμος θεωρητικά πρέπει να φροντίζει για τους δημότες του. Το ίδιο σκηνικό διασχίζοντας και τον περιφερειακό δρόμο, προς το λύκειο με την επιπλέον ασφαλτόστρωση.

Έως εδώ καλά. Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί επιλέχθηκαν αυτά τα σημεία από την δημοτική αρχή να ασφαλτοστρωθούν, ενώ υπάρχουν σημεία που διερχόμαστε καθημερινά και παραμένουν χωματόδρομοι, δημιουργώντας δυσχέρεια στην ζωή των παρακείμενων οικιών αλλά και καταπόνηση στα οχήματα των διερχομένων.

Τέτοια σημεία αποτελούν ενδεικτικά ο δρόμος προέκταση από το κέντρο υγείας δίπλα στα πεύκα, και φυσικά ο δρόμος που συνδέει τον δρόμο των νεκροταφείων με το γήπεδο μπροστά από τις αποθήκες όπου καθημερινά διασχίζουμε για την μεταφορά των παιδιών μας στις αθλητικές δραστηριότητες.

Επίσης η προέκταση από το αμαξοστάσιο των οχημάτων του Δήμου Παιονίας προς την σιδηροδρομική γραμμή, κάτι που θα εξασφάλιζε μια ομαλή ασφαλή διαδρομή για πεζούς και φίλους του ποδηλάτου ώστε να δημιουργηθεί ένα είδος άτυπου ποδηλατοδρόμου εκτεινόμενου παράλληλα της νέας σιδηροδρομικής γραμμής που έργο που θα απολαμβάνουν οι κάτοικοι αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.