Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Η δημοτική “Κίνηση: Ποια πόλη μας αξίζει;” “αφουγκράζεται” την Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Κίνησης "Ποια πόλη μας αξίζει"
Τα μέλη της “Πρωτοβουλίας 54 φορέων και κινημάτων για την συνεργατική διαχείριση του νερού της Θεσσαλονίκης” Λάζαρος Αγγέλου και Κώστας Μαριόγλου επισκέφθηκαν την έδρα της “Κίνησης: Ποια πόλη μας αξίζει;” και ενημέρωσαν ομάδα εκπροσώπων της “Κίνησης” -συμμετείχαν οι Νίκος Γραικούσης, Νίκος Δαμιανάκης, Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, Όμηρος Ταχμαζίδης και Νίκος Φώτου - για τους στόχους και τις δράσεις της “Πρωτοβουλίας”.

H “Κίνηση: Ποια πόλη μας αξίζει;” είναι μια πρωτοβουλία πολιτών της ευρύτερης Θεσσαλονίκης, κομματικών σχηματισμών, πολιτικών οργανώσεων και δικτύων ενεργών πολιτών και ατόμων, “για την συγκρότηση παράταξης, η οποία θα καταρτίσει συνδυασμό για την διεκδίκηση της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση”.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων ενημέρωσης επί των θεμάτων της πόλης και των διεκδικήσεων των φορέων και συλλογικοτήτων της, την οποία έχει ξεκινήσει η “Κίνηση: Ποια πόλη μας αξίζει;” και θα εκτυλίσσεται συνεχώς έως και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις δημοτικές εκλογές. Οι συναντήσεις είναι αμιγώς ενημερωτικές και δεν είναι δεσμευτικές με κανέναν τρόπο και προς καμία κατεύθυνση για καμία από τις δύο πλευρές, οι οποίες εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία ενημέρωσης.

Η “Κίνηση: Ποια πόλη μας αξίζει;” τιμώντας τους δύο εισηγητές της χθεσινής συνάντησης και θέλοντας να κοινωνήσει τις απόψεις τους και τις απόψεις τις “Πρωτοβουλίας των 54” στο ευρύτερο κοινό και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης θα εκδώσει Δελτίο Τύπου σε εύθετο χρόνο με τα κυριότερα σημεία της ενημερωτικής συνάντησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.