Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

"ΟΧΙ κανένας δεν συμφωνεί με τον Πάνο Καμμένο"

Γράφει ο Τάσος Κοκοβίδης
Ιατρός - Πρώην ψηφοφόρος ΑΝΕΛ

Μόνο εσείς κ. Τατίδη, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ με τον Πάνο Καμμένο, επειδή μάλλον θέλετε να ΧΑΙΔΕΨΕΤΕ τα αυτιά του κ. Καμμένου. 'Ίσως το κάνετε αυτό επειδή ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΤΕ στον νομό ΚΙΛΚΙΣ με τους ΑΝΕΛ. Το ΘΡΑΣΟΣ σας όμως να υπερασπίζεστε τον Πάνο Καμμένο, ενώ τον ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΗ η ΕΛΛΑΔΑ, είναι απύθμενο. Και γι αυτό, μπαίνω στην διαδικασία-αν και δεν θα το ήθελα-να σας απαντήσω.

Καταρχήν, θέλω να σας ΥΠΕΝΔΥΜΙΣΩ ότι δεν θα υπήρχε συμφωνία στις Πρέσπες, αν ο κ. Καμμένος και οι συν αυτώ βουλευτές ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΑΝ την πρόταση ΜΟΜΦΗΣ της ΝΔ, πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ για μια τέτοια συμφωνία. 

Στην συνέχεια, όπως πολύ καλά ξέρετε, μετέβησαν στις Πρέσπες ο κ. Κοτζιάς και ο κ. Τσίπρας, ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ, με ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ και με ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ, για να ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ τα ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Και σαν να μην έφθανε αυτό, έδωσαν ΟΧΙ μόνο ΟΝΟΜΑ, αλλά και ΕΘΝΟΤΗΤΑ και ΓΛΩΣΣΑ στους ΣΛΑΒΟΥΣ.

Τα έδωσαν ΟΛΑ. Και τα έδωσαν ΟΛΑ, χωρίς καν να τους ζητηθεί. ΞΕΡΕΤΕ αγαπητέ κ. Τατίδη ποιος τους ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ; ποιος τους το ΕΠΕΤΡΕΨΕ; ξέρετε ποιος έδωσε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ στο ΣΥΡΙΖΑ; ο κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Ναι, ο κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ και οι συν αυτώ βουλευτές.

ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΑΤΙΔΗ που δηλώνετε ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ των ΑΝΕΛ στο νομό Κιλκίς, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ να ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ με τα πεπραγμένα του προέδρου σας, του κ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ;

Θα πρέπει όμως, να ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ πολύ την ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ μας-όπως έξαλλου και κ. Καμμένος-όταν ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ αυτά που οι ΑΝΕΛ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ. Ότι δηλαδή, "δεν πρόκειται να ψηφίσουμε την συμφωνία των Πρεσπών όταν αυτή έρθει για κύρωση στην βουλή". 

Και το ΚΑΝΕΤΕ αυτό, ενώ ΞΈΡΕΤΕ ΗΔΗ πως έχουνΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ. Θα συζητούσαμε τώρα για συμφωνία των Πρεσπών;. Θα συζητούσαμε τώρα εάν ΕΣΕΙΣ, ως ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΣΑΤΕ τον ΣΥΡΙΖΑ να ΠΆΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, με την VARDANSKA- FYROM;.

ΟΧΙ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Παρακαλώ λοιπόν, όταν εκφράζετε την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ, μην μας ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ. Μην ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού. ΕΜΕΙΣ ήμασταν αυτοί που με την ψήφο μας, σας στείλαμε στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ τον κ. Καμμένο και τους ΑΝΕΛ που δήλωναν ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ότι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. 

Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να προδώσουμε το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, έτσι μας έλεγαν. Και ΕΜΕΙΣ, τους πιστέψαμε. ΕΤΣΙ, σας ψηφίσαμε ΕΜΕΙΣ. Σας ψηφίσαμε, επειδή μας δώσατε να καταλάβουμε ότι θα τηρήσετε τις ΙΣΟΡΟΠΙΕΣ. Ότι θα λειτουργήσετε σαν ΑΝΤΙΒΑΡΟ στην Βουλή σε περίπτωση εκτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Από την αρχή, ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΑΝ τον ΣΥΡΙΖΑ και καλά κάναμε. ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΕΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΤΕ από αυτά που ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΆ μας ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ. Και, επί 3 χρόνια, ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος καταστρέφει ΣΥΝΕΧΩΣ την ΧΩΡΑ. 

Μας ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ, μας ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ, μας ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ. ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ την εμπιστοσύνη μας. ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΟΛΟΥΣ τους ΈΛΛΗΝΕΣ.

Αντί λοιπόν να είστε ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΙ και να προσπαθείτε να γίνετε ΕΠΑΡΚΕΙΣ και ΩΡΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, δείχνετε ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ. 

Μα πάνω από όλα, ΜΟΙΑΖΕΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, γιατί ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του Ελληνικού λαού, ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΑΣ. ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ και ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟ ΠΕΙΣΜΑ να ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Και ο κόσμος αναρωτιέται.

ΓΙΑΤΙ άραγε οι ΑΝΕΛ θέλουν ΔΙΑΚΑΩΣ να παραμένουν ΓΑΝΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.