Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

19χρονος-δημόσιος κίνδυνος για το Κιλκίς

Σε δημόσιο κίνδυνο για την τοπική κοινωνία του Κιλκίς, εξελίσσεται μέρα με την ημέρα ο γνωστός σε όλους νεαρός, που κυκλοφορεί συνεχώς με βενζίνη και αναπτήρα ανά χείρας.
Πρόκειται για έναν 19χρονο με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, επιθετικότητα, εθισμό στη βενζίνη και άθλια σωματική υγιεινή, που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς.

Είναι πολλοί πλέον οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της πόλης, που έρχονται αντιμέτωποι με τη βίαιη και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του και φοβούνται καθημερινά τόσο για την σωματική τους ακεραιότητα, όσο και για τις περιουσίες τους.

Ο νεαρός παρουσιάζει μια άκρως παραβατική συμπεριφορά με συνεχή κρούσματα κλοπών και φθορών. Πολύ πρόσφατα, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, διέρρηξε παντοπωλείο στο Κιλκίς από το οποίο αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ. 

Τον περασμένο Μάιο έβαλε φωτιά στο σπίτι που έμενε στην περιοχή του 4ου δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, ενώ στόχος του υπήρξε και το Νοσοκομείο Κιλκίς, χώρους τους οποίου διέρρηξε δύο φορές: Τον περασμένο Φεβρουάριο αφαίρεσε από ιατρικούς κοιτώνες ρουχισμό και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ λίγες ημέρες μετά, στις αρχές Μαρτίου επιχείρησε να διαρρήξει φοριαμούς σε αποδυτήρια νοσηλευτών, έγινε όμως αντιληπτός από νοσηλευτή ο οποίος τον ακινητοποίησε και συνελήφθη από την αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παλαιότερα, έγινε προσπάθεια να φοιτήσει σε σχολείο της πόλης, αλλά η ανάρμοστη συμπεριφορά του και πολλά παράπονα γονιών οδήγησαν στην απομάκρυνσή του.

Με κάθε ευαισθησία προς το νεαρό που προφανώς χρήζει άμεσης βοήθειας και ψυχιατρικής περίθαλψης και με προτεραιότητα την προστασία και την ασφάλεια των μελών της τοπικής κοινωνίας, περιμένουμε από την Εισαγγελία Κιλκίς να επέμβει για τον εγκλεισμό του, προτού να είναι αργά…

3 σχόλια:

  1. Ο τζορνταν εχει νοητικη υστεριση και οχι ψυχιατρικα προβληματα ειναι ετσι γοατι πινει βενζινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τζορνταν εχει νοιτικη υστεριση δεν εχει ψυχιατρικα προβληματα εχει αυτην την συμπεριφορα γιατι πινει βενζινη εχει επιθετικοτητα για αυτον τον λογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.