Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Συνεδρίασε την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 η ΝΟΔΕ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Συνεδρίασε την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 η ΝΟΔΕ Κιλκίς με έξι (6) θέματα στην ημερήσια διάταξη.  Ο Πρόεδρος Μ. Παπαδόπουλος παρουσίασε τον νέο τομεάρχη – σύνδεσμο της Γραμματείας Οργανωτικού με τον νομό Κιλκίς τον εκ Αιγινίου Ν. Πιερίας καταγόμενο πολιτικό μηχανικό στο επάγγελμα κ. Νικόλαο Δένη καλωσορίζοντας τον και ευχόμενος εκ μέρους όλων καλή επιτυχία.

Ο κ. Δένης αφού ευχαρίστησε για την φιλοξενία τόνισε μεταξύ άλλων ότι η παρουσία του θα είναι διαρκής και θα προσπαθήσει να βοηθήσει περαιτέρω στην πάρα πολύ "εικόνα" την οποία έχει σε κεντρικό κομματικό επίπεδο η ΝΟΔΕ Κιλκίς γεγονός που όπως είπε οφείλεται εν πολλοίς σε όλα τα στελέχη και μέλη της ΝΔ στον νομό Κιλκίς.

Ο κ. Παπαδόπουλος στη συνέχεια ενημέρωσε τα μέλη της νομαρχιακής οργάνωσης για τα αποτελέσματα και τα τεκταινόμενα της Συνόδου των Προέδρων ΝΟΔΕ όλης της Ελλάδας οι εργασίες της οποίας πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα το πρώτο διήμερο του τρέχοντος μηνός (σχετικό δελτίο τύπου έχει ήδη δημοσιοποιηθεί).

Ενημερώθηκαν επίσης τα μέλη της ΝΟΔΕ για την επικείμενη επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ που θα επισκεφθεί τον Νομό Κιλκίς τον μήνα Σεπτέμβριο (7/09/2018) και γνωστοποιήθηκε το σχέδιο προγράμματος που θα υποβληθεί προς την κεντρική διοίκηση του κόμματος η οποία και θα έχει τον τελικό λόγο.

Μόλις επισημοποιηθεί θα αποσταλεί προς ενημέρωση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στα στελέχη και φίλους της ΝΔ στο νομό. Επεσήμανε όμως ο Πρόεδρος της νομαρχιακής την προετοιμασία που θα πρέπει εν μέσω καλοκαιριού να κάνουν οι υπεύθυνοι των αντίστοιχων τομέων με τα οποία θα ασχοληθεί κατά την εδώ επίσκεψη του το "γαλάζιο" κλιμάκιο.

Η υπεύθυνη γυναικών της ΝΟΔΕ κ. Σ. Καπαλτσίδου (4ο θέμα) ενημέρωσε τα μέλη για την πρωτοβουλία που έχουν αποφασίσει οι γυναίκες της ΝΔ σε τοπικό επίπεδο να πραγματοποιήσουν επ' ευκαιρίας της εμποροπανήγυρης Κιλκίς. Με παρουσία σε χώρο και την διοργάνωση φιλανθρωπικού παζαριού αγάπης με στόχο την ενίσχυση ιδρύματος παιδιών με ειδικές ικανότητες.

Η κ. Καπαλτσίδου (ως εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Κιλκίς και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων) ενημέρωσε στο σημείο αυτό τα μέλη του κομματικού νομαρχιακού οργάνου για την υπόθεση της δίωξης συναδέλφου της από την Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης.

Τον λόγο ακολούθως έλαβε ο παριστάμενος στην συνεδρίαση υπεύθυνος της ΝΔ σε θέματα εκλογών και ετοιμότητας για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Κιλκισιώτης στην καταγωγή κ. Ανδρέας Τρεντζίδης στο 5ο θέμα της ημερήσιας διάταξης το οποίο αφορούσε τον συντονισμό των τοπικών κομματικών οργανώσεων (ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ Κιλκίς & Παιονίας) για την συγκρότηση καταλόγου εκλογικών αντιπροσώπων.

Ο κ. Τρεντζίδης τόνισε ότι η σχετική εντολή από την διοίκηση του κόμματος είναι να υπάρξει ετοιμότητα καθώς οι εξελίξεις ίσως να είναι ραγδαίες λόγω της κακής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα από τις πολιτικές αστοχίες της επικίνδυνης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Εξήρε δε στο σημείο αυτό την σχετική προεργασία που έχει ήδη γίνει από την συνεργασία του με τον αντίστοιχο υπεύθυνο της νομαρχιακής Λ. Κοζάρη και μετέφερε μάλιστα την ικανοποίηση της γραμματείας οργανωτικού για τη σύνταξη και αποστολή όλου του σχετικού υλικού που πρέπει να κατέχει ο εκλογικός αντιπρόσωπος. 

Εργασία την οποία επιμελήθηκαν από κοινού σε συνεργασία τους προ καιρού οι δύο άνδρες και την οποία ίσως να φέρει ως πρότυπο εφαρμογής σε πανελλαδικό επίπεδο η ΝΔ. Ζήτησε δε από τις δυο τοπικές να ενεργοποιήσουν τα στελέχη τους και να βοηθήσουν με την δική τους συνεισφορά την ΝΟΔΕ στην πολύ σημαντική διαδικασία των εκλογικών αντιπροσώπων που πρέπει να έχει σε κάθε κάλπη το κόμμα.

Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα της επικαιρότητας με τον νέο τομεάρχη να ενημερώνει διεξοδικά για τις θέσεις του κόμματος σε πολλά ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.