Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Θέατρο λόφου Κιλκίς: Πουλούσαν εισιτήρια στην τιμή των 16 ευρώ αντί των 13 ευρώ

Με αφορμή μεμονωμένες διαμαρτυρίες πολιτών για πώληση ορισμένων εισιτηρίων, στην τιμή των 16 ευρώ αντί της αρχικής των 13 ευρώ στη χθεσινή θεατρική παράσταση ''Άγρια Δύση'' που δόθηκε στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού διευκρινίζει ότι:

- Για τους σκοπούς της θεατρικής παράστασης υπογράφηκε μεταξύ Αντιδημαρχίας και διοργανωτή (Create4 Art) ιδιωτικό συμφωνητικό βάσει του οποίου προβλέπεται ότι ο δεύτερος συμβαλλόμενος φέρει αποκλειστικά την ευθύνη έκδοσης και θεώρησης εισιτηρίων στην τιμή των 13ευρώ ως γενική είσοδο.

- Η συμβαλλόμενη εταιρία καταβάλλει στο Δήμο Κιλκίς το ποσό των 350ευρώ ως αποζημίωση για τη χρήση των χώρων του θεάτρου, τις δαπάνες καθαριότητας, ρεύματος και της συντήρησής του.

Από τα παραπάνω καθίσταται σαφές ότι ο Δήμος Κιλκίς ουδεμία σχέση έχει με την έκδοση εισιτηρίων πολύ περισσότερο δε με τη φερόμενη όπως καταγγέλεται από ορισμένους συμπολίτες μας αύξηση του εισιτηρίου κατά 3 ευρώ.

Ο Δήμος Κιλκίς εκφράζει τη λύπη του για την αθέτηση της συμφωνίας ως προς την έκδοση των εισιτηρίων και επιφυλάσσεται να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες προς τη συμβαλλόμενη εταιρία. 

1 σχόλιο:

  1. "350 ευρώ ως αποζημίωση για τη χρήση των χώρων του θεάτρου, τις δαπάνες καθαριότητας, ρεύματος και της συντήρησής του"... μήπως πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, είναι δυνατόν να πήρε ο Δήμος μόνο 350 ευρώ για ολόκληρο το θέατρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.