Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ο Άθλος Κιλκίς στο φιλικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do Hwarang Kinder Games στην Σταυρούπολη

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 2 Ιουνίου 2018 ημέρα Σάββατο, πραγματοποιήθηκε φιλικό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο στο κλειστό στάδιο στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης για τις ηλικίες από 2004 έως 2013 γεννηθέντων με την ονομασία HWARANG KINDER GAMES. 

Η συμμετοχή αθλητών από Σωματεία της Βόρειας Ελλάδας ήταν μεγάλη γι’ αυτό και η χρήση πολλών αγωνιστικών τερέν στο στάδιο της Σταυρούπολης για την γρηγορότερη ροή και την λιγότερη ταλαιπωρία των μικρών αθλητών των σωματείων.

Οι διοργανώσεις αυτές πραγματοποιούνται για την ένταξη των μικρών αθλητών κάθε σωματείου στην έννοιά των αγώνων και την απόκτησης εμπειρίας για την μετέπειτα συμμετοχή τους στις επίσημες διοργανώσεις.

Από τον Αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές.

1. ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ κιλά -18 ηλικίας 2011
2. ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΣΑΒΒΑΣ κιλά -22 ηλικίας 2011
3. ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ κιλά -20 ηλικίας 2012
4. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ κιλά +65 ηλικίας 2007
5. ΔΕΓΚΙΑΡΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ κιλά -33 ηλικίας 2009
6. ΓΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΣΗΣ κιλά -20 ηλικίας 2012
7. ΡΑΚΙΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΗΡΩ κιλά -40 ηλικίας 2009

Ο προπονητής του συλλόγου Άθλος Κιλκίς Πουντζουκίδης Κων/νος, και ο Αρχηγός Ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των μικρών αθλητών του σωματείου, συγχαίροντας παράλληλα όλους τους αθλητές για τις εμφανίσεις τους.

Τέλος ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε: Όλοι οι αθλητές του tae kwon do έχουν μόνο έναν δρόμο για να βελτιωθούν και να αυξήσουν την απόδοση τους στο άθλημα αυτό, και ο δρόμος αυτός είναι οι αγώνες και η συνεχής προπόνηση. Κλείνοντας ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους γονείς των αθλητών για την συνεχή εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο του αλλά και την Αθλήτρια μας Σοφιανού Βαρβάρα που ακολούθησε την αποστολή των μικρών αθλητών. 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.