Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στο Μέτσοβο και προσεχώς Saturday Run…Fever

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές διοργανώσεις ορεινών αγώνων είναι το Metsovo Ursa Trail που φέρει την υπογραφή του πρωταθλητή ορεινού τρεξίματος Νίκου Καλοφύρη.

Έτσι την Κυριακή 3 Ιουνίου η πλατεία του Μετσόβου γέμισε με κόσμο απ’ όλη τη χώρα που συμμετείχε στις δύο διαδρομές των 20 και 40 χιλιομέτρων. Οι αγώνες απαιτητικοί αλλά τα πανέμορφα τοπία και τα τεχνικά μονοπάτια αποζημίωσαν τους συμμετέχοντες. Άρτια διοργάνωση για μια ακόμη χρονιά κερδίζει επάξια μια θέση στους αγαπημένους αγώνες των ορεινών δρομέων καθώς μπορεί να συνδυαστεί και με οικογενειακή εκδρομή στην περιοχή. 

Ο Σ.Δ.Υ.Κ. ήταν εκεί και οι Γιώργος Σταμπουλής, Σπύρος Τσαλουχίδης, Γιάννης Κοκκώνας και Λεόντιος Κωνσταντινίδης συμμετείχαν στα 40 χιλιόμετρα ενώ ο Αστέρης Κανέλης και η Σοφία Κουρτίδου στα 20. Συγχαρητήρια σε όλους καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια!

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο 9 Ιουνίου ο ΣΔΥΚ καλεί όσους θέλουν να τρέξουν στο λόφο του Κιλκίς και στα μονοπάτια του Kilkis Trail τη νύχτα με το φως του φεγγαριού ...και των φακών στο Saturday Run Fever! 

Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 20:00 στο νέο πάρκο κήπου και δύο διαδρομές 3,5 χλμ και 10 χλμ απευθύνονται σε δρομείς κάθε ηλικίας και δυναμικότητας. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6977658797.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.