Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Kinesis - Gym: Γυμναστικές επιδείξεις και εξετάσεις εγχρώμων ζωνών καράτε

Δελτίο τύπου Kinesis - Gym
Την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της δομής μας στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids, 21ης Ιουνίου 20, η επίδειξη του παιδικού τμήματος της ενόργανης γυμναστικής από τις μικρές μας αθλήτριες και οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών των παιδικών τμημάτων καράτε του γυμναστηρίου Kinesis-Gym.

Όλο αυτό το διάστημα οι προπονήσεις και οι προετοιμασίες ήταν πυρετώδεις και επίπονες, έτσι το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα δεν ήταν παρά η κορυφή του παγόβουνου μιας συστηματικής και μεθοδευμένης προσπάθειας που λαμβάνει χώρα τόσο ΚΔΑΠ Kinesis for kids, όσο και στο γυμναστήριο Kinesis-Gym.

Η αθλητική παιδεία είναι για μας στάση ζωής, μέσα από τις καθημερινές μας προπονήσεις καταφέραμε να γαλουχήσουμε τα παιδιά μας με τις αξίες της ομαδικότητας της συνεργασίας της εργατικότητας μα πάνω από όλα της ευγενούς άμιλλας
.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να δώσουμε τα θερμά μας "συγχαρητήρια" σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, να πούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ"σε όλους τους γονείς που μας στήριξαν και μας στηρίζουν σε όλες τις δράσεις, είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση γι' αυτό που κάνουμε. 

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας κ.Μάρκο Μαγδαλιανίδη, προπονητή ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής και κ. Αντώνη Γιαννακίδη, προπονητή του παιδικού τμήματος καράτε, οι οποίοι με την εμπειρία και την γνώση τους καθοδήγησαν τα παιδιά και βγήκε αυτό το άρτιο και επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Η διεύθυνση του γυμναστηρίου Kinesis-Gym και του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids με μοναδικό γνώμονα τις αξίες του "ευ αγωνίζεσθαι" διδάσκει στα παιδιά μας Πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.