Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Απονομές έγχρωμων ζωνών για το Kinesis Fight Club Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club Kilkis
To Kinesis Fight Club BJJ Gougoulas Team συμμετείχε και φέτος στις καθιερωμένες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu.
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις 30 Ιουνίου στο αρχηγείο της ομάδας Gougoulas Team στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης όπου υπάγεται το Kinesis στο άθλημα αυτό.

Εξεταστής ήταν ο Νικος Γουγούλας που επιβλέπει και τα μαθήματα στο Kinesis.
Συμμετείχαν ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Το Kinesis εκπροσώπησε η αγωνιστική ομάδα με τους αθλητές Αντώνη Γιαννακίδη, που προήχθη στην μπλε ζώνη, 1ο stripe, ο Παναγιώτης Κυβελίδης, που προήχθη στην μπλε ζώνη και ο Μιλτιάδης Ερκέκογλου που προήχθη στην άσπρη ζώνη, 2ο stripe.

To σύστημα ζωνών στο Brazilian Jiu Jitsu είναι πολύ αυστηρό και μόνο κάθε 6 μήνες επιτρέπεται να πας στο επόμενο επίπεδο, κάθε ζώνη έχει 4 stripe που για να αλλάξεις χρώμα θέλει τουλάχιστον δυόμιση με τρία χρόνια συστηματική ενασχόληση.

Το Brazilian Jiu Jitsu έχει ενταχθεί στα προγράμματα του Kinesis παράλληλα με το Kick Boxing και το καράτε.

Η περσινή σεζόν ήταν πολύ δυνατή για την ομάδα του Kinesis που αποκόμισε πολλές διακρίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Αθήνα αλλά και στο Πανελλήνιο Κύπελλο στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. 

Το Brazilian Jiu Jitsu είναι από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα αθλήματα στον κόσμο μαζί με το ΜΜΑ. Η ομάδα του Kinesis προπονείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 20:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.