Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα "Δια χειρός... ανθρώπων"

Ο Δήμος Κιλκίς, συμβάλλοντας στην υποστήριξη και προβολή των χειροτεχνών Κιλκισιωτών δημιουργών οργανώνει για δεύτερη χρονιά από τις 15 έως τις 22 Ιουνίου 2018 έκθεση χειροποίητων έργων. Η έκθεση έχει καθαρά καλλιτεχνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα και αφορά δημιουργίες τοπικών καλλιτεχνών. Αποτελεί πολιτιστικό γεγονός με καθολικό τοπικό ενδιαφέρον και υψηλή αισθητική πολλαπλών διαστάσεων.

Η εκδήλωση των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στις 20.30 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής και θα πλαισιώνεται καθ όλη τη διάρκεια της από μουσική και μουσικούς με χρώμα και αναφορά στη δεκαετία του '60, μια δεκαετία, εκείνη του 1960, που σημάδεψε τη μουσική ίσως όσο καμία άλλη.

Οι συμμετέχοντες μέσω της έκθεση τους στον χώρο γίνονται γνωστοί στην τοπική κοινωνία του Κιλκίς αφενός, αφετέρου δημιουργούνται τα κατάλληλα ερεθίσματα για όλους εκείνους που έχουν την πρόθεση να ασχοληθούν με την κατασκευή χειροποίητων έργων.

Μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλους εσάς που αγαπάτε το χειροποίητο και την κουλτούρα του, με προϊόντα σχεδιασμένα με μοναδικό στυλ και μεράκι, μια απάντηση στην επικράτηση των τυποποιημένων μορφών έκφρασης και κυρίως μια έκφραση προσωπική και γνήσια δημιουργική.

Ώρες λειτουργίας:11.00-13.30 και 18.30-21.00 καθημερινά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.