ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Με την ταινία “Ζητείται εγκέφαλος για ληστεία”, ξεκινά το θερινό σινεμά Κιλκίς


Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σας καλούν στην εναρκτήρια ταινία του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου “Δημήτρης Ζωηρός” με τίτλο “Ζητείται εγκέφαλος για ληστεία” (Take the Money and Run) στις 6 και 7 Ιουλίου 2018 στις 9.30 το βράδυ. Τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια μας περιμένουν στο λόφο του Άι-Γιώργη.

Ο Βίρτζιλ Στάρκουελ, μη έχοντας καθόλου ταλέντο στο πολυαγαπημένο του τσέλλο, επιλέγει να κάνει καριέρα ως μικροαπατεώνας. Πάντοτε αισιόδοξος, είναι ένας καθ’ όλα αποτυχημένος ως εγκληματίας παρόλο που οι αποδράσεις του από τη φυλακή είναι συχνά επιτυχημένες. 


Με την υποστήριξη της αγαπημένης του συζύγου Λουίζ, ίσως φέρει εις πέρας επιτυχώς μια ληστεία στην τράπεζα αν πρώτα φυσικά κατορθώσει να γράψει ένα απειλητικό σημείωμα που να διαβάζεται.

Η πρώτη του επαφή, σε πολύ νεαρή ηλικία με τον κόσμο της εγκληματικότητας, η εγκληματική του μανία, η πρώτη του σύλληψη, φυλάκιση κι απόδραση, η γέννηση και η ανατροφή που έλαβε απ’ τους γονείς του καθώς και η σύλληψή του από το FBI είναι μερικά από τα αξιοσημείωτα γεγονότα που παρουσιάζονται.

Σκηνοθεσία:Woody Allen

Σενάριο: Woody Allen, Mickey Rose

Πρωταγωνιστούν:Woody Allen, Janet Margolin, Marcel Hillaire

Χώρα: ΗΠΑ

Διάρκεια: 85'

Έτος: 1969

Είδος ταινίας: κωμωδία

Βραβεία: Καλύτερου πρωτότυπου κωμικού σεναρίου από την Ένωση Αμερικάνων Σεναριογράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου