Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Γεωργαντάς: "Κύριε Ρεβενάκη δεν μας αφήνετε περιθώριο «καλοπροαίρετης» προσέγγισης και συνεργασίας"

Απάντηση Γ. Γεωργαντά στο Διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς
(Σχετική δημοσίευση ΕΔΩ)
Όταν ένας Βουλευτής συναντιέται και με τα δύο σωματεία που εκπροσωπούν το σύνολο των εργαζομένων και των γιατρών σε ένα νοσοκομείο και δεν επιδιώκει συνάντηση με την διοίκηση του και όταν το γεγονός αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά, τότε προφανώς κάτι καινούριο έχει προκύψει. 

Αυτό που μας προέκυψε πράγματι είναι ο «νέος Διοικητής». Καμία θέση και κανένα αξίωμα, ιδίως όσα προκύπτουν από διορισμό, από μόνα τους δεν συνοδεύονται από αξιοσύνη και αναγκαίο σεβασμό. 

Η αξιοσύνη αποδεικνύεται από τα έργα του κάθε λειτουργού και τον τρόπο που ασκεί διοίκηση και ο σεβασμός εμπνέεται συνολικά από την προσωπικότητα και τον τρόπο λειτουργίας του καθενός μας.

Ο σημερινός Διοικητής με την έλευση του δεν μας άφησε κανένα περιθώριο αξιολόγησης του. Η εμπάθεια με την οποία καταφέρεται κατά της σημερινής αντιπολίτευσης δημόσια από τα μέσα μαζικής κοινωνικής δικτύωσης δεν αφήνει κανένα περιθώριο «καλοπροαίρετης» προσέγγισης και συνεργασίας, καθώς πέραν όλων των άλλων δεν συνάδει με τον θεσμικό του ρόλο ως κρατικού λειτουργού.

Ας αφήσει λοιπόν εμάς που ζούμε στο Κιλκίς και γνωρίζουν και οι γιατροί και οι εργαζόμενοι και οι «πέτρες» του νοσοκομείου την προσπάθεια που όλοι μαζί κάναμε και κάνουμε για την καλύτερη λειτουργία του και ας φροντίσει ο ίδιος, για όσους μήνες παραμείνει στη διοίκηση, να μην δημιουργεί προσκόμματα στους εργαζόμενους και τους γιατρούς που επιτελούν χρόνια τώρα με αφοσίωση το καθήκον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.