Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Παρουσίαση των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που εκπονήθηκαν στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς
Tην Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς, η παρουσίαση των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που εκπονήθηκαν στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς κατά τη διάρκεια του σχ. έτους 2017-18. 

Επίσης πραγματοποιήθηκε η διάδοση των αποτελεσμάτων των σχολικών προγραμμάτων Ε-twinning και της Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης του σχολείου μας «Ελαιομπερδέματα-Ελαιοπαντρέματα στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς» από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ).

Την εκδήλωση προλόγισε, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, η Διευθύντρια του σχολείου κ. Ελένη Τεχλικίδου και παρακολούθησαν ο Διευθυντής της Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς κ. Άρης Παπαδόπουλος, η προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων Β/θμιας Εκπ/σης κ. Αθηνά Περιστέρη, ο υπεύθυνος του Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Νίκος Γιαγκούλης, ο εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Κιλκίς κ. Ξενέλης Γιώργος, ο Διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού Κιλκίς κ. Κακουλίδης Γιάννης, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, εκπρόσωπος του Συλλόγου Βηματίζω κ. Νάντια Μπουρλούκα μαζί με ωφελούμενους και το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης εκπροσώπησε ο κ. Χρήστος Γιοβάς.

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλο Τονικίδη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα του σχολείου μας προκειμένου να μας παραχωρήσει την αίθουσα εκδηλώσεων για την παρουσίαση των προγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου