Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Πανελληνιονίκες, Παυλίδης και Τοπούζη του "Αίαντα" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουνίου 2018, έγινε στο Εθνικό Στάδιο Κατερίνης το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων για αθλητές ηλικίας 16-17 ετών. 

Για άλλη μια φορά μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι αθλητές του Αίαντα Κιλκίς με 2 μετάλλια. Η Μαρία Τοπούζη κατέκτησε την 3η θέση στην σφυροβολία κορασίδων με 59,45 μ. χάνοντας στις λεπτομέρειες το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Γκιόρ. 

Λίγη ώρα αργότερα και στην δισκοβολία παίδων έλαμψε το "άστρο" του δεκαπεντάχρονου Δήμητρη Παυλίδη που κατέκτησε την 3η θέση παίδων με επίδοση 47,68 μ. δείχνοντας έτσι πλήρη ετοιμότητα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Καβάλα.

Στην δισκοβολία παίδων συμμετείχε επίσης ο Νίκος Καπράγκος που με επίδοση 42,14 κατέλαβε την 15η θέση χάνοντας για 28 εκατοστά τον μεγάλο τελικό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Μαρία Τοπούζη και ο Δημήτρης Παυλίδης θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας με τα χρώματα της εθνικής ομάδας στην διεθνή συνάντηση Ελλάδας - Κύπρου που θα διεξαχθεί στην Λευκωσία 24-25 Ιουλίου 2018.

Το ΔΣ του συλλόγου και η πρόεδρος κ. Ευθυμία Βασιλειάδου συγχαίρουν τους αθλητές και του προπονητές Παυλίδη Αλέξανδρο και Χάρη Μηναρετζή για τις επιτυχίες τους και τους εύχονται υγεία και επιτυχίες στο έργο που επιτελούν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.