Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Φραγγίδης: "Καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις"

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης*
Μία ακόμα σχολική χρονιά ολοκληρώνεται και ξεκινούν οι πανελλήνιες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ Λυκείου με σκοπό την εισαγωγή τους σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι μαθητές μας θα δοκιμαστούν και θα επιδιώξουν να πετύχουν τους στόχους τους εξασφαλίζοντας μια θέση σε σχολές και τμήματα της αρεσκείας τους.

Εύχομαι ολόψυχα σε εσάς, παιδιά, καλή επιτυχία και ελπίζω να δείτε όλα σας τα όνειρα να πραγματοποιούνται. Επίσης, δύναμη και κουράγιο στους γονείς σας και στους εκπαιδευτικούς που σας στηρίζουν και σας βοηθούν στο δύσκολο αγώνα σας.

Να μην ξεχνάτε ότι αυτή είναι απλά η πρώτη δοκιμασία στη μεγάλη διαδρομή της ζωής σας και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα να προσπαθείτε και να αγωνίζεστε με επιμονή, υπομονή και ελπίδα για το μέλλον.

Καλή Επιτυχία.

- Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς,
Μέλος Κ.Π.Ε ΚΙΝ.ΑΛ.
Πρόεδρος ΔΣ κλινικής "Γένεσις" Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.