Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη, από το Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παρέστη σήμερα Πέμπτη, 21 Ιουνίου, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 105η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης του Κιλκίς. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«105 χρόνια μετά τη μάχη του Κιλκίς, τιμούμε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα, σε μια από τις πιο αιματηρές μάχες του 20ου αιώνα.

Επισκέπτομαι τη Μακεδονία σε μια συγκυρία συναισθηματικά φορτισμένη. Μετά τα προκλητικά πανηγύρια των Πρεσπών, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες καταλαβαίνουν ότι η κακή συμφωνία την οποία υπέγραψαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Ζάεφ, έχει ήδη αρχίσει και παράγει αποτελέσματα.

Ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία εκχώρησαν στη γειτονική χώρα κάτι το οποίο καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε συζητήσει: Τη “Μακεδονική εθνότητα” και τη “Μακεδονική γλώσσα”.

Θέλω να επαναλάβω, για άλλη μια φορά, εδώ από το Κιλκίς, ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει την κύρωση της συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ, όταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος την φέρουν στη Βουλή των Ελλήνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.