Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Σπουδαίες εμφανίσεις για Φαρμάκη & Νάνο του ΓΑΣ Κιλκίς στους αγώνες “Νίκος Κοτσίδης” στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης έγιναν το Σάββατο 9 Ιουνίου με εξαιρετική επιτυχία οι αγώνες στη μνήμη του Νίκου Κοτσίδη με τη συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών από τα σωματεία όλης της Ελλάδος. 

Στη διοργάνωση πήρε μέρος και ο ΓΑΣ Κιλκίς με τους αθλητές και τις αθλήτριες του να πραγματοποιούν, για ακόμη μια φορά, σπουδαίες εμφανίσεις.

Στα 300 μ των Παγκορασίδων η Παναγιώτα Φαρμάκη κατέκτησε τη δεύτερη θέση με 43''27, χάνοντας πάνω στο νήμα την πρωτιά, σε έναν αγώνα πολύ υψηλού επιπέδου και έδειξε πως θα συμπεριλαμβάνεται στις πρωταγωνίστριες του φετινού Πανελληνίου πρωταθλήματος της κατηγορίας της.

Στα 100 μ της κατηγορίας των Ανδρών ο δεκαεπτάχρονος Ανέστης Νάνος βελτίωσε και πάλι την ατομική του επίδοση με 11''35 κατακτώντας την 7η θέση στο σύνολο και ελπίζει βάσιμα πλέον σε διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων σε δύο βδομάδες στην Κατερίνη.

Τέλος ακόμη ένα αγωνιστικό τεστ έκαναν οι αθλήτριες της σκυταλοδρομίας 4Χ100 κορασίδων Βικτόρια Κυριάκου, Μαρία Καλφοπούλου, Ελένη Λέφα και Αναστασία Καλογιαννοπούλου, που με 53''85 κατέκτησαν την 3η θέση στις Γυναίκες και είχαν την ευκαιρία να κάνουν έναν δυνατό αγώνα και παράλληλα να τιμήσουν τη μνήμη του σπουδαίου παράγοντα του Αίολου Μακεδονίας. Η ομάδα της σκυτάλης του ΓΑΣΚ θα αγωνιστεί με αυτή τη σύνθεση το Σάββατο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Νεανίδων που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα.

Στους αγώνες της Θεσσαλονίκης, πέρα από τους προπονητές Κ. Μηναρετζή και Μ. Κανελιά, συνόδεψαν τους αθλητές ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΓΑΣΚ κκ Παναγιώτης Λαπατίνας και Γιώργος Κωνσταντινίδης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.