Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων - Κορασίδων

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Εξαιρετική ήταν εμφάνιση των αθλητών και των αθλητριών της ομάδας Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων - Κορασίδων, που έγινε το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Ιουνίου στο ΔΑΚ Κατερίνης και στο οποίο έλαβαν μέρος περισσότεροι από χίλιοι διακόσιοι αθλητές και αθλήτριες από εκατόν εβδομήντα σωματεία από όλη την χώρα.

Το πολύ μεγάλο ταλέντο στους δρόμους παρατεταμένης ταχύτητας και μεσαίων αποστάσεων ο μόλις δεκαπέντε ετών Αλέξανδρος Αλέρου, ήταν στους μεγάλους πρωταγωνιστές του Πανελληνίου πρωταθλήματος , αφού κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να κατακτήσει δύο αργυρά μετάλλια στα 400 και 800 μ , κάνοντας τέσσερις πολύ μεγάλες κούρσες και συντρίβοντας κυριολεκτικά τα ατομικά του ρεκόρ.

Ο αθλητής του Κώστα Μηναρετζή βρέθηκε στο απόγειο της φετινής αθλητικής του φόρμας την κατάλληλη στιγμή και έδειξε πως δίκαια θεωρείται από τους ειδικούς εξαιρετικό ταλέντο. 

Ο Αλέρου έφτασε στο πρώτο του αργυρό μετάλλιο το Σάββατο, πετυχαίνοντας διαδοχικά 50''73 στον προκριματικό των 400 μ και 50''44 στον τελικό του αγωνίσματος, χάνοντας το χρυσό για μόλις τρία εκατοστά του δευτερολέπτου, συντρίβοντας το ατομικό του ρεκόρ που ήταν 50''93 από το Πανελλήνιο των εφήβων και συνέχισε την Κυριακή με 2.01''01 στα προκριματικά (πρώτη επίδοση των προκριματικών στα 800μ) και με 1'56''86 στον τελικό των 800 μ που του χάρισε το δεύτερο του αργυρό μετάλλιο με εκπληκτικό σπριντ στα τελευταία εκατό μέτρα. Φυσικά και εδώ συνέτριψε την ατομική του επίδοση που ήταν 1'59''33 από το Πανελλήνιο των εφήβων.

Στα πρόσωπα των αγώνων και το μεγάλο ταλέντο των σπριντ Ανέστης Νάνος που με 11''04 και καταπληκτική εμφάνιση στον τελικό των 100μ κατέκτησε την 4η θέση και περιμένει πλέον την πρόσκλησή του για την Εθνική ομάδα. Ο Νάνος που φέτος γυμνάστηκε με επιτυχία με τον Χάρη Μηναρετζή , κατέβηκε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με φετινό ρεκόρ 11''35 και σημείωσε 11''05 στον προκριματικό και 11''04 στον τελικό συντρίβοντας και αυτός την ατομική του επίδοση . Ο ίδιος αθλητής αγωνίστηκε και στα 200 μ όπου με 23''31 βελτίωσε το 23''50 που είχε φέτος καταλαμβάνοντας την 23η θέση σε 67 αθλητές που αγωνίστηκαν.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν στον τελικό των 2000 μ με Φυσικά εμπόδια οι Δημήτρης Καραμανίδης και Χαρίλαος Παπαδόπουλος κατακτώντας την 15η και 18η θέση αντίστοιχα με 7'05.29 και 8'09.75 επιδόσεις που είναι και για τους δύο νέα ατομικά ρεκόρ.

Την 24η θέση μεταξύ των 42 ομάδων που αγωνίστηκαν, κατέκτησε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 των κορασίδων που αγωνίστηκε με τις Παναγιώτα Φαρμάκη, Μαρία Καλφοπούλου, Ελένη Λέφα και Αναστασία Καλογιαννοπούλου.

Στη βαθμολογία του Πανελληνίου πρωταθλήματος ο ΓΑΣ Κιλκίς κατέκτησε με 32 βαθμούς την 16η θέση στους Παίδες μεταξύ 167 συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.