Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της απελευθέρωσης του Κιλκίς


Δελτίο τύπου 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας "Πόντος"
Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Κιλκίς ο επίσημος εορτασμός της Απελευθέρωσης της πόλεως κατά το Β΄ Βαλκανικό Πόλεμο, την 21η Ιουνίου 1913.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε, δοξολογία στον Ι.Μ.Ν της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ Εμμανουήλ, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο Μάχης του Κιλκίς και ολοκληρώθηκε με την παρέλαση σχολείων, συλλόγων της πόλεως, προσκόπων και στρατιωτικών τμημάτων επιπέδου Αερομεταφερόμενου Τάγματος.

Στον εορτασμό παρέστησαν ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Βουλευτές του Νομού, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Διοικητής Γ΄ΣΣ Αντιστράτηγος Δημήτριος Μπίκος, ο Διοικητής της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ» Ταξίαρχος Πάρις Καπραβέλος, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ Δημήτριος Σισμανίδης, ο Διοικητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς, εκπρόσωποι της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Κιλκίς και του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, εκπρόσωποι οργανώσεων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.