Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Στις 6 Ιουλίου 2018 "ανοίγει" την οθόνη του, το θερινό σινεμά Κιλκίς

Ανακοίνωση δήμου Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού έχουν και φέτος προγραμματίσει υπέροχες καλοκαιρινές ταινίες που θα μας ψυχαγωγήσουν στο όμορφο περιβάλλον του κινηματογράφο τις νύχτες του καλοκαιριού.

Το θερινό σινεμά του Δήμου Κιλκίς θα “ανοίξει” την οθόνη του στις 6 Ιουλίου 2018 έως και τη 1 Σεπτεμβρίου 2018 και θα πραγματοποιεί προβολές από Τρίτη έως και Σάββατο.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολές από τον παγκόσμιο και ελληνικό κινηματογράφο. Επίσης θα παίξουμε και ταινίες-αριστουργήματα του κλασικού σινεμά όπως “Ο μεγάλος δικτάτωρ” και “Καζαμπλάνκα”.

Ετοιμάζουμε το χώρο και συντηρείται από τους τεχνικούς του Δήμου Κιλκίς για να σας προσφέρει όπως και πέρσι όμορφες καλοκαιρινές βραδιές.

Αγαπητοί φίλοι είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε μικρούς και μεγάλους στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.