Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Εκδήλωση του ΚΕΑΣΜ με θέμα "Εγκληματικότητα και Ασφάλεια των Πολιτών στην Ελλάδα του 2018"




Του Θωμά Χ. Μαρκόπουλου*
Το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών ‘’Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης’’ πιστό στην δέσμευσή του για ανάλυση των τρεχόντων ζητημάτων, που αφορούν τους πολίτες διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 20η Ιουνίου 2018 με θέμα την "Εγκληματικότητα και Ασφάλεια των Πολιτών στην Ελλάδα του 2018". 

Τα κρούσματα γενικευμένης ανομίας, η αύξηση των δεικτών της εγκληματικότητας και τα σχετικά φαινόμενα δημιουργούν εύλογες απορίες στους Έλληνες, οι οποίοι ζητούν μία ολιστική στρατηγική αντιμετώπισης του ζητήματος της ασφάλειας, που αποτελεί τελικά προϋπόθεση ελευθερίας.

Ομιλητές θα είναι οι κ.κ.:

Μάκης Βορίδης, Βουλευτής Αττικής & Τομεάρχης Εσωτερικών ΝΔ

Λάζαρος Κυρίζογλου, Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Πρόεδρος Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας

Γιάννης Παπαγεωργίου, Οικονομολόγος MSc, Γεν.Διευθυντής ΚΕ.ΑΣ.Μ.

Παρέμβαση θα πραγματοποιήσει στην εκδήλωση ο κ. Αλέξανδρος Καλευράς, Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα αναλύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των αστυνομικών.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κα. Κατερίνα Γκαγκάλη, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω.

Χαιρετισμό θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΑΣ.Μ., κ. Ιωάννης Π. Χουντής.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Κινηματοθέατρο ‘’Αλέξης Μινωτής’’, Π. Γρηγορίου Ε’ 12, Αμπελόκηποι στις 19.00 μ.μ.

*Ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς είναι Επικοινωνιολόγος, blogger, ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς και στέλεχος του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης στην Θεσσαλονίκη. Ζει στο Κιλκίς και αυτό τον καιρό κάνει το μεταπτυχιακό του πάνω στις Διεθνείς Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.