Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

2° Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Γιαννιτσών (2018)

Το 2° Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Γιαννιτσών είναι ένα 4ήμερο ομιλιών από την Τετάρτη 20 έως το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 και διοργανώνεται από την Ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών (η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία τρία σχολικά έτη γύρω από τα μαθηματικά και την εκπαίδευση και έχει και νομική υπόσταση ως επιστημονικός - μορφωτικός σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κιλκίς και Πέλλας.

Θα διενεργούνται κάθε μέρα ομιλίες και δραστηριότητες, δύο το πρωί και δύο το απόγευμα, εκτός από το απόγευμα της τελευταίας ημέρας.

Απευθύνεται κυρίως σε μαθητές Λυκείου, αλλά και σε τελειόφοιτους Γυμνασίου (είναι επιθυμητό, κυρίως για τους τελειόφοιτους Γυμνασίου, να έχουν σχετική ευχέρεια στα μαθηματικά).

Στόχος είναι η παρουσίαση μαθηματικών προβληματισμών και επεκτάσεων στα πλαίσια των σχολικών γνώσεων που έχουν οι μαθητές, καθώς και η καλλιέργεια της αγάπης για τα μαθηματικά.

Ομιλητές θα είναι καθηγητές μαθηματικών από τα Γιαννιτσά αλλά και διακεκριμένοι προσκεκλημένοι της Ομάδας Μαθηματικών Γιαννιτσών, ανάμεσά τους και Καθηγητές Πανεπιστημίου. Επιστημονικός Υπεύθυνος: Δρ Μιχάλης Λάμπρου, Καθηγητής στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.