Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Δείτε Video από το "Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών 2018" στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης


Το καθιερωμένο, πλέον, ετήσιο "Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών", διοργανώθηκε από την Μορφωτική Πολιτιστική Κίνηση Νέων Μελισσοχωρίου, το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 και ώρα 19:30, στην πλατεία του Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης και είχε τον τίτλο: «Η Θρησκεία στην Παράδοση. Από την εκκλησιά στο χοροστάσι…» 

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης «Η Θρησκεία στην Παράδοση. Από την εκκλησιά στο χοροστάσι…» και ειδικά στο μουσικοχορευτικό κομμάτι της, στο «χοροστάσι», παρουσιάστηκαν, μεταξύ άλλων, δρώμενα και ιεροτελεστίες, των οποίων τις ρίζες της μακρινής χρονικά εμφάνισης και προέλευσης τους βρίσκουμε στην Ανατολική Θράκη - Σαράντα Εκκλησιές, στην Κωνσταντινούπολη, στο Ρουμλούκι (Αλεξάνδρεια Ημαθίας), στην Καππαδοκία, στη Φλώρινα, στη Χαλκιδική, καθώς και σε νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.