Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Σε αγώνες Taekwondo με την επωνυμία Kim and Liu η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Αγώνες Taekwondo με την επωνυμία Kim and Liu διεξήχθησαν από την Ένωση Βορ. Ελλάδος ( ΕΤΑΒΕ ), στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στις 26 Μάϊου 2018.

Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν γεννηθείς 2007-2008-2009 παίδων-κορασίδων και 2010-2011-2012 παμπαίδων-πανκορασίδων. Στόχος της ενέργειας αυτής από την ομοσπονδία ήταν η γνωριμία του αγωνιστικού τομέα για τους μικρούς και μια εμπειρία παραπάνω για τους μεγαλύτερους. 

Οι αναμετρήσεις έγινα σε έξι τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες πλην την κάσκα για τους μικρούς και με πλήρεις ηλεκτρονικά για την κατηγορία παίδων-κορασίδων.

Η προσαρμογή με τους ηλεκτρονικούς θώρακες πρέπει να γίνεται από μικρή ηλικία διότι η εξέλιξη είναι ραγδαία μέσω αυτών των συστημάτων με την αντικειμενικότητα να πρωταγωνιστεί για αληθή με πραγματικό σκορ.

Η διαιτησία ήταν περισσότερο διδακτική ώστε τα παιδιά να πάρουν μηνύματα πραγματικού αγώνα. Επίσης την ίδια μέρα και στην ίδια διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Poomsae για τη συγκρότηση επίλεκτης ομάδας στην ΕΤΑΒΕ.

Σε αυτή τη διοργάνωση, παρά των πολλών υποχρεώσεων συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 6 αθλητές-ριες. Κατάφεραν να διακριθούν στο αγωνιστικό : Σκαρλάτος Χρήστος γεν. 2008, -41 κιλά Χάλκινο μετάλλιο,  Χύτας Ραφαήλ γεν. 2010 . -30 κιλά 5η θέση.

Παρά την προσπάθεια δεν κατάφερε να διακριθεί ο Ζενίδης Ιωάννης γεν. 2010, -33 κιλά. Πρέπει να τονίσουμε ότι παρά το μικρό της ηλικίας είναι σημαντική η προσαρμογή στους ηλεκτρονικούς θώρακες. Επίσης στα Poomsae κατάφεραν να διακριθούν με μεγάλη πιθανότητα να εισαχθούν στο κλιμάκιο οι: Μιχαηλίδου Χρυσή, γυναικών, χρυσό μετάλλιο, Ταξιάρχη Σοφία, εφήβων-νεανίδων Χρυσό μετάλλιο, Χιωτέλη Μαρία, παίδων-κορασίδων Χάλκινο μετάλλιο.

Η εφαρμογή των όσων διδάσκονται όλα τα παιδιά στο σύλλογο αγωνιστικά μέσα από τους διεθνείς κανονισμούς διαιτησίας και τρόπος κατοχύρωσης σκορ είναι σημαντική παρά το μικρό της ηλικίας για μελλοντικές διεκδικήσεις αλλά μέσα από το πλαίσιο που εφαρμόζει η παγκόσμια WT δηλώνουν οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία σε όλους τους αθλητές-ριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.