Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΚΔΑΠ Kinesis For Kids: Πρόγραμμα παιδικής φροντίδας κατά τους θερινούς μήνες

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis For Kids
Το ΚΔΑΠ Kinesis For Kids και το γυμναστήριο Kinesis-Gym, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της σύγχρονης μητέρας και όντας στο πνεύμα της εποχής, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θέτει σε λειτουργία το πρόγραμμα "Child Care".
Συγκεκριμένα, από Δευτέρα 18 Ιουνίου και καθ'όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, το ωράριο της δομής μας αλλάζει. Από τις 8:00 το πρωί και έως τις 16:00 το μεσημέρι πλέον, δίνουμε την δυνατότητα στην εργαζόμενη μητέρα να αφήσει το παιδί της στην δομή μας, σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, καθαρό, κλιματιζόμενο και πάνω από όλα με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό! 

Εκεί τα παιδιά θα απασχοληθούν δημιουργικά αλλά και θα αθληθούν ταυτόχρονα, ενώ δεν θα λείπει το κομμάτι της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας. 

Με δίδακτρα που ξεκινάνε από εβδομαδιαία βάση έως και ολόκληρη την σεζόν και με ώρες απασχόλησης από 4 έως 8 σε καθημερινή ή σε επιλεγμένες μέρες, σίγουρα θα βρείτε το οικονομικό πακέτο που σας ταιριάζει.

*καθημερινά θα παρέχεται σνακ σαν πρόγευμα στα παιδιά (10:00 με 11:00) που θα είναι τοστ ή κρύο σάντουιτς με φυσικό χυμό ή φρούτα εποχής. 

**περίοδος δράσης του προγράμματος, από Δευτέρα 18 Ιουνίου έως Παρασκευή 11 Αυγούστου.

***ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή για τα παιδιά στα οποία οι μανούλες τους θα ενταχθούν στο πρόγραμμα "εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής" 2018 - 19 μέσω ΕΣΠΑ 

****αναλυτικά το πρόγραμμα με τις καθημερινές εκπαιδευτικές - αθλητικές δραστηριότητες μπορείτε να το προμηθευτείτε από την γραμματεία της δομής μας

21ης Ιουνίου 20 | ☎ 2341022220
ή την γραμματεία του γυμναστηρίου Kinesis-Gym 

25ης Μαρτίου 24 | ☎ 2341020450

Υπεύθυνος προγράμματος
"Child Care"
Μαυρογενίδης Παναγιώτης
📞 6937932754

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.