Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Ο "Άθλος" Κιλκίς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 12 Μαΐου 2018 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας το Ανοιχτό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing της W.K.F. σε όλα τα αγωνιστικά στυλ του αθλήματος.

Η παρουσία των Ελλήνων αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν δυναμική. Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι Γεωργιάδης Γεράσιμος στην κατηγορία κιλά -85 ηλικίας 2001 στυλ light Kick και ο Ανανιάδης Σίμος κατηγορία κιλά -57 ηλικίας 2001 στυλ Κ-1 και light Kick.

Tο επίπεδο των αγώνων ήταν αρκετά υψηλό σε όλα τα στυλ του αθλήματος και οι Έλληνες αθλητές πραγματοποίησαν τις παρακάτω διακρίσεις.

1. Γεωργιάδης Γεράσιμος: 2η Θέση Αργυρό μετάλλιο στο στυλ light kick 

2. Ανανιάδης Σίμος: 1η θέση Χρυσό μετάλλιο στο στυλ light Kick και 1η θέση Χρυσό μετάλλιο στο στυλ Κ-1 με εγκατάλειψη αντίπαλου

Οι αθλητές του συλλόγου Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο προπονητής του Α.Σ.Αθλος Κιλκίς και εκπρόσωπος της W.K.F. Πουντζουκίδης Κώστας μετά το πέρας των αγώνων δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών του και τόνισε ότι οι εμπειρίες και οι στιγμές που ζει ένας αθλητής σε τέτοιου είδους και επιπέδου αγώνες τους μένουν ανεξίτηλες στο μυαλό του για πάντα.

Τέλος ο αρχηγός ομάδας Μουτσάκης Αναστάσιος παρακολουθώντας τους αγώνες δήλωσε ότι οι αθλητές βρίσκονταν σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και υψηλό επίπεδο αποδεικνύοντας την πολύ καλή προετοιμασία που πραγματοποίησαν στο σωματείο τους για να παραστούν σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Πληροφορίες και στην διεύθυνση. 

Και στο Facebook: Athlos Fightclub Pountzoukidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.