Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Νέα αντιπροσώπευση: H Royal Enfield από τη Motostuff

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Η εταιρεία Motostuff ανακοίνωσε επίσημα την ανάληψη μίας ακόμη αντιπροσωπείας, αυτή της Royal Enfield. Οι μοτοσυκλέτες της Royal Enfield θα εισάγονται και θα διανέμονται πλέον από τη Motostuff, αντιπρόσωπο επίσης των Polaris και Arctic Cat, Lambretta, Askoll κ.ά.

Με μακρά δίτροχη ιστορία και παράδοση που μετρά σχεδόν 117 χρόνια και έτος ίδρυσης το 1890, η Royal Enfield, μέλος του ινδικού κολοσσού Eicher Group, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών παγκοσμίως, με περισσότερες από 700.000 πωλήσεις μοτοσυκλετών ανά έτος. 

Με τις δημοφιλείς Classic 350 και 500 στην γκάμα της, την σπορ Continental GT και τη νέα Interceptor με νέο δικύλινδρο κινητήρα 650 κυβικών εκατοστών, η Royal Enfield υπόσχεται αυθεντική ρετρό αισθητική, καθώς επίσης ποιότητα και αξιοπιστία, σύμφωνη με το «Made like a Gun» μότο της. 

Η πρόσφατη προσθήκη του νέου Himalayan στην γκάμα διευρύνει τις δυνατότητες των μοτοσυκλετών Royal Enfield.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.