Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Συλλυπητήρια ΝΟΔΕ Ν.Δ. νομού Κιλκίς για την απώλεια του Παύλου Πασσαλίδη

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Για την απώλεια του ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΣΣΑΛΙΔΗ εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους, τους συγγενείς και φίλους του.
Ο εκλιπών, άνθρωπος της επιστήμης, της πολιτικής αλλά πάνω από όλα μεγάλος οραματιστής και Πατριώτης, υπήρξε εξέχουσα προσωπικότητα της κοινωνίας μας και συνέβαλε τα μέγιστα με τα έργα του στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση το όραμα του για ένα καλύτερο και σύγχρονο Ν. Κιλκίς και δίδαξε με την ακεραιότητα, την αξιοσύνη και το ήθος του το σεβασμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο και την κοινωνία γενικότερα.

Η απώλεια του πρωτοπόρου ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΣΣΑΛΙΔΗ αφήνει ένα μεγάλο κενό τόσο στην οικογένεια του όσο και σε όλους εμάς που είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε, να συνδεθούμε με φιλία μαζί του και να συνεργασθούμε για το κοινό καλό.

Η παρουσία και ο λόγος του θα μας λείψουν αλλά θα αποτελεί πάντα για όλους μας φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και ανθρωπιάς και το όραμα και η δράση του θα μας εμπνέει για ένα καλύτερο μέλλον.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αιώνια η μνήμη του.

Καλό Παράδεισο ΠΑΥΛΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.