Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Κιλκίς, για την απώλεια του Παύλου Πασσαλίδη

Ανακοίνωση ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Κιλκίς
Στο άκουσμα της απώλειας του Παύλου Πασσαλίδη, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΚΙ εξέφρασε τη βαθιά οδύνη του και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος. 


Ο Παύλος Πασσαλίδης, ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στα κοινά και την Αναπτυξιακή Κιλκίς απεβίωσε το πρωί της 26ης Μαΐου 2018, σε ηλικία 72 ετών.

Με ήθος, ευπρέπεια, νέες ιδέες, αξίες και ευρωπαϊκή κουλτούρα, άνθρωπος ευγενικός, αισιόδοξος, προσηνής και ευπροσήγορος, εργάστηκε ακατάπαυστα με το δικό του όραμα για τον τόπο που τόσο αγάπησε. 

Η διαδρομή του στα τοπικά δρώμενα, και όχι μόνο, μέσα από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, της επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης ήταν απαράμιλλη και μοναδική. 

Και η κληρονομιά που αφήνει, ανεκτίμητη, ειδικά για την Αναπτυξιακή Κιλκίς, της οποίας, ως π. Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, ήταν από την πρώτη στιγμή της το 1991 μέχρι και την τελευταία του, η μεγάλη του αγάπη, προσφέροντας με αφοσίωση και πάθος, πλούσιο και σημαντικό έργο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.