Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

Παραδοσιακά παιχνίδια του Λυκείου Ελληνίδων σε Κιλκίς και Πολύκαστρο


Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς 
Έπειτα από την επιτυχία που σημείωσε στην πόλη του Κιλκίς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς "Παίζουμε όπως παλιά..." μεταφέρεται φέτος για πρώτη φορά, και στο Πολύκαστρο. 

Τα παιδικά παραδοσιακά παιχνίδια του Λ.Ε.Κ. θα αναβιώσουν στην κεντρική πλατεία Πολυκάστρου, την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, στις 11 το πρωί, με τη συνεργασία του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας «ΕΥΚΡΑΝΤΗ» και τη στήριξη του Δήμου Παιονίας.

Η εκδήλωση, που είναι ενταγμένη στα 36α Πολυκαστρινά, απευθύνεται σε νήπια και μαθητές Δημοτικών Σχολείων και στόχο έχει την προαγωγή του παιχνιδιού και την ανάπτυξη της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των παιδιών.

Την τιμητική τους θα έχουν παραδοσιακά παιχνίδια όπως: μαντηλάκι, τσουβαλοδρομίες, σκυταλοδρομίες, διελκυστίνδα, η μικρή Ελένη, η γάτα και ο ποντικός, μήλα, κουτσό, τζαμί, κ.α.

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ευχαριστεί θερμά όλα τα παιδιά και τους γονείς τους που ανταποκρίθηκαν και φέτος στην πρόσκλησή του για παιχνίδι στο Κιλκίς, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, και καλεί τους φίλους από το Δήμο Παιονίας να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της Κυριακής 27ης Μαΐου και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές παιχνιδιού, χαράς και διασκέδασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου