Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης στην πόλη του Κιλκίς

Ένα διαφορετικό πρωινό με ενδιαφέροντα διαδραστικά παιχνίδια ανακύκλωσης θα ζήσουν οι μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κιλκίς.


Το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης, που θα λειτουργήσει την Πέμπτη 10 Μαΐου από τις 9:00 έως τις 13:00 στην αναπλασμένη περιοχή του Πάρκου – Κήπου, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στα παιδιά για άφθονο παιχνίδι, βιωματική εκπαίδευση, για την εξοικείωσή τους με την ιδέα της ανακύκλωσης και τη γνωριμία με τα υλικά που ανακυκλώνονται και τη σωστή χρήση τους.

Στον πολύχρωμο παιχνιδότοπο του Λούνα Παρκ θα χωρέσουν περιεκτικές δραστηριότητες: παζλ, παιχνίδια μνήμης, ο χαμένος θησαυρός, το ψάρεμα σκουπιδιών από μπλε κάδους, το μπόουλινγκ, οι τσουβαλοδρομίες με τερματισμό τους μπλε κάδους, ο τροχός της ανακύκλωσης, το φιδάκι, οι κρίκοι, οι στόχοι και ο κάδος.

Ως πολλαπλασιαστές της γνώσης που θα αποκτήσουν οι τετρακόσιοι ογδόντα μαθητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή μπορούν με τη σειρά τους να παροτρύνουν τους μεγάλους για μια πιο ενεργή και συνειδητή συμμετοχή στην υπόθεση αναβάθμισης του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής.

Ο Δήμος Κιλκίς, η Αντιδημαρχία Ανακύκλωσης και Καθαριότητας συνεργαζόμενοι με την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) φιλοξενούν το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης στην πόλη του Κιλκίς για μία ημέρα με την προσδοκία ότι οι μικροί δημότες θα αντλήσουν χρήσιμες γνώσεις για την ανακύκλωση και θα τις εφαρμόσουν στην καθημερινότητά τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.