Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Τατίδης: "Μιλήστε και για τα τρωκτικά που έκλεβαν την ελπίδα των ασθενών"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Το τελευταίο διάστημα πολλές καταγγελίες από διάφορους φορείς για το νοσοκομείο και η για την ιατρική περίθαλψη. Καταγγελίες για φίδια, ποντίκια ακρίδες κ.λπ. Τελευταία έχουμε και καταγγελία του Διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς για μετάθεση υπαλλήλου. Καταγγελίες από το σωματείο εργαζομένων και από την ΠΟΕΔΗΝ.

Ρωτώ για τα τεράστια τρωκτικά που έκλεβαν την ελπίδα των ασθενών, με το να τους παρέχουν φάρμακο σε μικρότερη δόση, για να πωλούν την υπόλοιπη, εγκληματική ενέργεια, καμία ανακοίνωση. 


Περίμενα τουλάχιστον να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες μέσα από τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία και να τονίσουν πως αυτές οι περιπτώσεις είναι πολύ λίγες, και πρέπει να καταγγέλλονται και να τιμωρούνται παραδειγματικά.

Αξιοποίηση στρατοπέδων

Επίσκεψη με τον υπεύθυνο αξιοποίησης των στρατοπέδων κύριο Ζησιμάτο Γεώργιο τον Ταξίαρχο τής 71 A/M Ταξιαρχίας κ. Καπραβέλο Πάρι, την Γεωργιάδου Ελισσάβετ από την συντονιστική των ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς και τον πολιτευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κιλκίς Τατίδη Νικόλαο, στα στρατόπεδα του Κιλκίς. Σύντομα η αξιοποίηση των οικοπέδων από τα κλειστά στρατόπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.