Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Ο Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης, νέος Γραμματέας της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κινήματος Αλλαγής
Το Κίνημα Αλλαγής μετά τη συγκρότηση των κεντρικών του οργάνων και των τομέων πολιτικής προχωρά σε συγκρότηση των δυνάμεων του κατά νομό σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό συγκροτήθηκε στις 15-05-2018 στο Νομό μας μετά από διαβούλευση και εσωτερική εκλογή των μελών της η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής. Πρώτος Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής για το νομό Κιλκίς εξέλεγη ο Δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, Θεμιστοκλής Ανθρακίδης του Αιμιλίου.

Η σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής έχει ως εξής:
Γραμματέας: Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης

Αν. Γραμματέας: Σάκης Μιχαηλίδης


Υπεύθυνοι Τομέων
Επικοινωνίας και Ηλ. Κόμματος: Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης

Οικονομικών: Σάκης Μιχαηλίδης

Οργανωτικού: Λάζαρος Παζαρτζικλής

Αυτοδιοίκησης: Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης, Λάζαρος Παζαρτζικλής

Εργαζομένων: Βασίλειος Τριανταφυλλίδης, Δημήτριος Ταταρίδης

Αγροτικού: Τάσος Ασβεστόπουλος

ΕΒΕ και μικρομεσαίων επιχειρήσεων: Λάζαρος Παζαρτζικλής

Υγείας: Βασίλειος Τριανταφυλλίδης

Παιδείας: Γρηγόριος Κυριακού

Πολιτισμού και Αθλητισμού: Ανδρέας Αβραμίδης

Απόδημου Ελληνισμού: Τάσος Ασβεστόπουλος

Θα ακολουθήσει το αμέσως επόμενο διάστημα ανοικτή πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής και η εκλογή Συντονιστικών Επιτροπών των Δημοτικών Οργανώσεων.

Βιογραφικό 
Θεμιστοκλή Ανθρακίδη του Αιμιλίου

Ο Θεμιστοκλής Ανθρακίδης του Αιμιλίου είναι ο νέος Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ) νομού Κιλκίς. Γεννήθηκε το 1986, κατάγεται από το Χέρσο, ζει και εργάζεται στο Κιλκίς και είναι Δικηγόρος με μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επίσης είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κιλκίς από το 2014 και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Η ενασχόληση του με τα κοινά ξεκίνησε από τα φοιτητικά του χρόνια όπου και δραστηριοποιήθηκε στη φοιτητική παράταξη ΠΑΣΠ Νομικής αλλά και μετέπειτα υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη της Νεολαία ΠΑΣΟΚ Κιλκίς.

Από το έτος 2012 μέχρι και σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς και υπεύθυνος σε διάφορους τομείς δράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.