Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Συμμετοχή μαθητών/τριών από το Κιλκίς σε Εμπορική Έκθεση στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Κιλκίς
Στα πλαίσια της Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης «Ελαιομπερδέματα-Ελαιοπαντρέματα στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς» ομάδα μαθητών/τριών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς συμμετείχαν στην Εμπορική Έκθεση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece στο Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη. 

Η Εμπορική Έκθεση Trade Fair διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Οργανισμό Achievement πανευρωπαϊκά και αποτελεί μια από τις βασικές δραστηριότητες-διαγωνισμούς, που υλοποιείται στο πλαίσιο της Εικονικής Επιχείρησης του ΣΕΝ και έχει ως στόχο τη συμμετοχή και την αναγνώριση των επιτευγμάτων των μαθητών σε πολλά διαφορετικά επίπεδα.

Η Εικονική Επιχείρηση του σχολείου μας «Ελαιομπερδέματα-Ελαιοπαντρέματα στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς» ασχολήθηκε με την παραγωγή προϊόντων με βάση την ελιά όπως μαρμελάδα ελιάς, γλυκό του κουταλιού ελιάς, πάστα ελιάς, κηραλοιφή με χρήση εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου και σπαθόλαδου, ελαιόψωμα, κριτσίνια ελιάς, διακοσμητικές κουτάλες, σουπλά και σουβέρ, τα οποία εμπνεύστηκαν οι μαθητές με τη συνδρομή των καθηγητών και κατασκεύασαν με την αξιοποίηση των εργαστηρίων του σχολείου μας (εργαστήριο αυτόνομης διαβίωσης, φυτικής παραγωγής και χειροτεχνίας/υφαντικής). 

Οι μαθητές/τριες παρουσίασαν την Εικονική Επιχείρηση του σχολείου στο Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos δίνοντας την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να γνωρίσουν τα στελέχη της, τα προϊόντα της και παράλληλα να έρθουν οι ίδιοι τους σε άμεση επαφή με τη διαδικασία της προώθησης-πώλησης προϊόντων λαμβάνοντας μέσω της αναγνώρισης των προσπαθειών τους, τη χαρά της ανταμοιβής του κόπου που κατέβαλλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.