Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή


Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς που οδηγεί στην Γ' Εθνική κατηγορία πανηγύρισε ο Αλέξανδρος Κιλκίς σε μία όμορφη γιορτή στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Το απόγευμα της Τρίτης 15 Μαΐου 2018, μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδας του Κιλκίς, πολλά μέλη της Ακαδημίας και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών χειροκρότησαν την απονομή του Κυπέλλου για τον τίτλο του πρωταθλητή 2017-2018 της α' κατηγορίας της ΕΠΣΚ.

Το όνειρο ξεκίνησε το 1999 όταν ο Θόδωρος Ντουντούκης ίδρυσε με πολλές προσδοκίες την Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Αλέξανδρος” Κιλκίς. Δύο χρόνια μετά συναντήθηκε με το Μιχάλη Αναστασιάδη δημιούργησαν ένα σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο, δίνοντας από κοινού ιδιαίτερη βάση στην προώθηση και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. 


Την προσπάθεια τους πλαισίωσαν πολλοί Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και προπονητές – διπλωματούχοι UEFA, παρέχοντας τις γνώσεις τους για μια ολοκληρωμένη εκμάθηση και καλλιέργεια του δημοφιλούς αθλήματος. 'Εκτοτε πολλά μικρά παιδιά πέρασαν από όλα τα ηλιακά Τμήματα της Ακαδημίας ενώ παράλληλα εκπροσωπούνταν και στα τοπικά πρωταθλήματα με δύο Ομάδες!

Επιστέγασμα της πολύ καλής δουλειάς και της ποιότητας αυτής ήταν η Ακαδημία Αλέξανδρος να καταστεί Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Κιλκίς και να ενταχθεί στο δίκτυο Ακαδημιών του Δικεφάλου. Αθλητές δε της Ακαδημίας προωθήθηκαν σε όλα τα ηλιακά Τμήματα του ΠΑΟΚ όπως οι Γιώργος Νικολαίδης, Ραφαήλ Τζούσι, Γιώργος Κούπενος, Φώτης Βασίλη, Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, Αναστάσιος Συμεωνίδης καθώς και ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, τερματοφύλακας της Κ17 του ΠΑΟΚ που έδωσε το παρών του στην εκδήλωση.

Τη φετινή προσπάθεια που στέφθηκε με επιτυχίες, γράφοντας μία χρυσή παρακαταθήκη στην ιστορική πορεία της ομάδας, πλαισίωσε και ο Τάκης Ρεμπετσιώτης, που ενέπνευσε όλη την ομάδα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ο οποίος ασχολείται πολλά χρόνια με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Εκ μέρους της ΕΠΣΚ παρέστησαν ο Γεν. Γραμματέας Κώστας Πάταρας, ο οποίος απένειμε τα μετάλλια στους πρωταθλητές και το Κύπελλο στον γενικό Αρχηγό Παναγιώτη Γιαξή, και τα μέλη της Διοίκησης Γιάννης Σιδηρόπουλος, Άγγελος Αρκούδας και Τριαντάφυλλος Τσαρίδης. Από τον ΠΑΟΚ το παρών τους έδωσαν ο Γεν. Διευθυντής των Ακαδημιών Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος και ο Τεχν. Διευθυντής Ντάνι Αλσίνα.

Στην όμορφη Γιορτή παρέστησαν ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Κυριακίδη, τους Αντιδημάρχους Κατερίνα Ζιούτα, Νίκο Ταχτσίδη, Δημήτρη Τσαντάκη και Γιώργο Μπαλάσκα, την Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ελένη Αναστασιάδου, την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς Μαρία Τσοπούλου, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού Κώστα Παπαδάκη και τον Γεν. Γραμματέα του Δήμου Γιώργο Γαβριηλίδη.

Άπαντες απόλαυσαν την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους Πρωταθλητές και στην Κ17 του ΠΑΟΚ, η οποία έληξε με νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 5-1 οι οποίοι ήταν πιο φρέσκοι και πιο φορμαρισμένοι. Η ομάδα του Αλέξανδρου στάθηκε άτυχη καθώς είχε ένα χαμένο πέναλτι και τρία δοκάρια.

Στα τελευταία 15’ ο Αλέξανδρος αγωνίστηκε με παιδιά κάτω 16 ετών, με ποδοσφαιριστές των Ελπίδων, δίνοντας το στίγμα και τη φιλοσοφία και της νέας χρονιάς που προβλέπει την εμπιστοσύνη στους νέους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.