Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Ο Δήμαρχος Παιονίας ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ευχαριστήρια επιστολή του δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο
"Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε,
Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις μνήμης για την 100η επέτειο από την Μάχη του Σκρα.

Η παρουσία σας εδώ περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για το Λαό της Παιονίας και της Μακεδονίας, σε μια τόσο σημαντική ημέρα για την Πατρίδα μας αλλά και σε μια τόσο εξαιρετική περίσταση για τα Εθνικά μας θέματα.

Ο μεστός και πατριωτικός σας λόγος μας ενέπνευσε και μας έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουμε με ζέση να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια μας έναντι εκείνων που τα επιβουλεύονται αλλά και να διεκδικούμε με περισσότερη ελπίδα την προσοχή που τόσο χρειάζεται η ακριτική μας περιοχή από την πολιτεία.

Η δημόσια υποστήριξη που παρείχατε στα αιτήματα του Δήμου μας όσον αφορά την αναγκαιότητα άμεσης αποκατάστασης της ΠΑΘΕ όσο και το γεγονός ότι η πολιτεία θα πρέπει να στηρίξει τον Δήμο Παιονίας, καθώς υπέστη υπέρμετρα βάρη από τη διαχείριση του προσφυγικού στην περιοχή, μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι επιτέλους θα έχουμε αίσια κατάληξη.

Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε,

Έμπλεοι ευγνωμοσύνης για την ευαρέσκεια που εκφράσατε δημοσίως για την επίσκεψη σας στον τόπο μας, σας ζητούμε να μας επισκεφθείτε εκ νέου και του χρόνου, ώστε να παραστείτε την 23η Οκτωβρίου 2019 στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Παιονίας, στην ιστορική έδρα του Δήμου μας, τη Γουμένισσα.

Η εορτή της 23ης Οκτωβρίου καθιερώθηκε επίσημα για πρώτη φορά ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας και συνεπώς ως ημέρα αργίας για το Δήμο Παιονίας με το ΠΔ 156 (ΦΕΚ 206/29-12-17) το οποίο και εκδώσατε εσείς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.