Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα για την Ακαδημία Μπάσκετ Ατέρμων ABC

Ανακοίνωση Ακαδημίας Μπάσκετ Ατέρμων ABC
Η Αγωνιστική Ομάδα Μπάσκετ Ατέρμων #atermonbasketballcommunity την Κυριακή 20/05/2018, συμμετείχε στο Τουρνουά ΜΙΝΙ της ΕΚΑΣΘ. Το Τουρνουά έλαβε χώρα στη έδρα του Μακεδονικού (Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης). Η ακαδημία Μπάσκετ ΑΤΕΡΜΩΝ A.B.C αγωνίστηκε έναντι της ομάδας του Μακεδονικού στα πλαίσια της τελευταίας Αγωνιστικής του τουρνουά της ΕΚΑΣΘ.

Οι αθλητές μας έπαιξαν καλό μπάσκετ υπό την καθοδήγηση Τεχνικού μας Διευθυντή Κύριου Σάκη Λάϊου και της προπονήτριας του Τμήματος Κυρίας Δασκάλου Ελευθερίας, και με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να επικρατήσουν στο παιχνίδι με το Τελικό Σκορ να διαμορφώνεται στο 30-20.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Αγωνιστικής Ομάδας Atermon Basketball Community A.B.C και τους γονείς τους που τα στηρίζουν σε κάθε τους προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.