Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Συνελήφθη 56χρονος στο Κιλκίς για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων και αλκοολούχων ποτών

Οι στοχευμένοι έλεγχοι που πραγματοποιούνται στο Κιλκίς για την αποτροπή της εισαγωγής και διακίνησης λαθραίων προϊόντων, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 56χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων και αλκοολούχων ποτών.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ (17 Μαΐου 2018) σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε ο 56χρονος σε περιοχή του Κιλκίς, αλλά και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε να κατέχει συνολικά:

4.086 λαθραία πακέτα τσιγάρων,

327 συσκευασίες με λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 16 κιλών και 350 γραμμαρίων και

180 φιάλες αλκοολούχων ποτών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε, κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα εργαλείο με σιδερένια λάμα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.