Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

4 χρυσά, 1 αργυρό & 3 χάλκινα για τον ΓΑΣ Κιλκίς στους “Αγώνες Φιλίας” της Κατερίνης

Δελτίο τύπου  ΓΑΣ Κιλκίς 
Μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις έχουν καθιερωθεί να γίνονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην πόλη της Κατερίνης. Οι αγώνες στίβου με την επωνυμία 6οι “Αγώνες Φιλίας" διεξήχθησαν το Σάββατο 5 Μαΐου στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών αλλά και καλές επιδόσεις. 

Οι αγώνες διοργανώνονται από τον Αρχέλαο Κατερίνης και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας για τις Ακαδημίες των Σωματείων και έχουν στόχο τη μύηση των μικρών παιδιών στην αγωνιστική δραστηριότητα και τη δημιουργία σχέσεων φιλίας μεταξύ των αθλητών-τριών, των προπονητών, των παραγόντων και γενικά των Σωματείων.

Το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε και φέτος στους αγώνες με ομάδα τριάντα αθλητών και αθλητριών των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής, δίνοντας τη ευκαιρία στους μικρούς αθλητές του την χαρά της συμμετοχής και του συναγωνισμού σε επίσημους αγώνες.

Οι αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς κατάφεραν να κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους με την κατάκτηση τεσσάρων χρυσών, ενός αργυρού και τριών χάλκινων μεταλλίων , αλλά και τεσσάρων θέσεων στην πρώτη οκτάδα των αγωνισμάτων τους απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο και στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Με πολύ καλές κούρσες σε προκριματικό και τελικό στα 60 μ, η δωδεκάχρονη Κωνσταντίνα Κούρλη πήρε την πρώτη θέση με επίδοση 8''17 και έδειξε πως έχει το ταλέντο να εξελιχθεί σε εξαιρετική σπρίντερ. Στο ίδιο μήκος κύματος και η 11χρονη Άννυ Αλέρου ήταν νικήτρια στα 50 μ Μινι Κοριτσιών με 7''56 και εντυπωσίασε , ενώ κυριαρχία των μικρών σπρίντερ του ΓΑΣ Κιλκίς ολοκληρώθηκε με τη νίκη του Γιώργου Ευθυμίου στα 50 μ των Μίνι Αγοριών με επίδοση 8''25 και την 3η θέση στα 60 μ ΠΠ Β' του Σταμάτη Παρασκευά με 8''92.

Το 1-2 στο άλμα σε μήκος των Μίνι Αγοριών έκαναν οι Παναγιώτης Δεσποινίδης με 4,18 μ και Σάββας Χνιτίδης με 4,03 , ενώ εξαιρετική εμφάνιση που συνοδεύτηκε από νέο ατομικό ρεκόρ έκανε η Εβελίνα Ζάμσα που με 4,70 μ στο μήκος Παγκορασίδων Β' κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Με αγωνιστικότητα και καλές αλλαγές η ομάδα 4Χ50 μ των αγοριών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 32''32, ενώ στην 4η θέση με 34''12 τερμάτισε η ομάδα των 4Χ60 ΠΚ Β' και στην 6η με 37''37 η ομάδα των 4Χ50 Μίνι Κοριτσιών.

Νέα ατομική επίδοση σημείωσε στα 600 μ ΠΚ Β η Βασιλική Καραμανίδου που με 1'51''57 κατατάχτηκε 5η , η Ραζάν Αλ Χαρφούσι 7η στα 50 μ με 8''56, η Ραφαηλία Μαβίδου 11η στο ίδιο αγώνισμα με 9''80 , η Λυδία Παπαδοπούλου 11η στα 600 μ με 2'32''88, και η Θεοδώρα Λαζαρίδου 24η στα 60 μ με 9''46.

Στα 40 μ αγωνίστηκαν δίχως κατάταξη οι μικροί αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Σούπερ Μίνι Ιορδανιδου Μαριαλενα, Αποστολης Λέττας, Μαρία Λέττα. Σοφία Χρυδουλιδου, Κασσιανή Ευθυμιου, Κορινα Χατζηιωαννιδου, Γιάννης Κουζουκιδης , Ρένα Αλ Χαρφουσι, Αγγελική Κυρτσιδου, Κατερίνα Παπαφοπουλου και Εύα Παπαδοπουλου , που πραγματικά το διασκέδασαν.

Την αποστολή του ΓΑΣΚ συνόδεψαν στην Κατερίνη ο αντιπρόεδρος του ΓΑΣΚ Γιώργος Κωνσταντινίδης , οι προπονήτριες Μαρίνα Κανελιά και Αφροδίτη Ζώγκα και πολλοί γονείς & συγγενείς των αθλητών που δημιούργησαν μια πολύ όμορφη κερκίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.