Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Το ΚΕ.ΑΣ.Μ. κλείνει 3 χρόνια και παρουσιάζει το Advisory Board του

Του Θωμά Χ. Μαρκόπουλου
Σε ποιο όργανο συμμετέχουν ένας πρώην Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρώην Υπουργοί και Βουλευτές, γνωστοί επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, ένας πρώην και ένας νυν Πρύτανης Πανεπιστημίου και μία διευθύντρια γραφείου πρώην Πρωθυπουργού.

Οι παραπάνω συμμετέχουν στο Board of Advisors του think-tank »Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης», που αυτό τον μήνα κλείνει τρία χρόνια λειτουργίας.

Στόχος του Board of Advisors θα είναι η αναβάθμιση της επιστημονικού υποβάθρου των παραγόμενων μελετών του Ινστιτούτου αλλά και η επιθυμητή από τους θεμελιωτές του συνύφανση της φρεσκάδας και της εμπειρίας με σκοπό τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αναλυτικά η σύνθεση

Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, π.Επίτροπος της Ευρωπαικής Ένωσης, π.Υπουργός, π.Βουλευτής.

Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, π.Υπουργός Εθνικής Άμυνας, π.Βουλευτής.

Κέλλυ Μπουρδάρα, π.Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, π.Υφυπουργός Πολιτισμού, π.Βουλευτής, Ομότιμη Καθηγήτρια Ιστορίας του Δικαίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σάκη Κυπραίου, Διευθύντρια Γραφείου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, π.Πρωθυπουργού.

Ιωάννης Βαληνάκης, π.Υφυπουργός Εξωτερικών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και Πρόεδρος Ευρωπαικού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet.

Γκίκας Χαρδούβελης, π.Υπουργός Οικονομικών, Καθηγητής Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Αχιλλέας Ζαπράνης, Πρύτανης Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Καθηγητής Πανεπιστημίου.

Κώστας Υφαντής, Αν. Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Επισκέπτης Καθηγητής Πανεπιστημίου Kadir Has Κωνσταντινουπόλεως.

Χρήστος Λαδιάς, Οικονομολόγος – Περιφερειολόγος, Αν.Καθηγητής Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου Πανεπιστημίου.

Ανδρέας Καραμάνος, π.Πρύτανης Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου, π.Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Παιδείας.

Γεωργία Ξανθάκη – Καραμάνου, Ομότιμη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου, Αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασικών Σπουδών, Πρόεδρος Εταιρείας Ελλήνων Φιλολόγων.

Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς, Ιστορικός, Γεν.Διευθυντής Εφ.»Εστία», Πρόεδρος του Συλλόγου των Αθηναίων.

Δρ. Πέτρος Ζούνης, Διδάσκων στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον τομέα της πολιτιστικής χορηγίας.

Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Founder & CEO Foresight Strategy and Communications, Μέλος Διοικούσας Επιτροπής Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Δρ. Αγγελική Κοσμοπούλου, Εκτελεστική Διευθύντρια Κοινωφελούς Ιδρύματος »Αθανάσιος Λασκαρίδης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.