Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Nτεμπούτο για Porsche Mission E Cross Turismo

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.autotriti.gr
Την crossover coupe εκδοχή της Mission E παρουσίασε στην Γενεύη η Porsche, με την γερμανική φίρμα να αναφέρει πως το το concept αυτό είναι έτοιμο να μπει σε γραμμή παραγωγής.

Mε μια μεγάλη έκπληξη από την Porsche άνοιξε η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, καθώς η γερμανική μάρκα εκτός από την ανανεωμένη 911 GT3 RS, παρουσίασε στο κοινό ένα ολοκαίνουριο concept κάτω από την ονομασία Cross Turismo.

To νέο μοντέλο πρόκειται ουσιαστικά για μια πιο «σκληραγωγημένη» crossover coupe εκδοχή της αμιγώς ηλεκτρικής Mission E σεντάν που αποκαλύφτηκε το 2015 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. 

Το μήκος του είναι 4,950 χλστ. και εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ με συνολική απόδοση 600 άλογα και σύστημα τετρακίνησης. Τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται σε λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα.

Η μάρκα αναφέρει ότι το αυτοκίνητο προορίζεται για «αθλητικούς και δραστήριους ιδιοκτήτες» και ότι βασίζεται σε νέες τεχνολογίες που επιτρέπουν στο concept με φόρτιση τεσσάρων μόνο λεπτών να έχει αρκετή ηλεκτρική αυτονομία για να διανύσει 100 χλμ.

Ο Oliver Blume, CEO της Porsche ανέφερε ότι το concept είναι ήδη έτοιμο να μπει σε παραγωγή, πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, τουλάχιστον μέχρι να λανσαριστεί η Mission E το επόμενο έτος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.