Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Το Kinesis Gym Kilkis στην FIBO 2018

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis 
Στο μεγαλύτερο Fitness event παγκοσμίως στην Κολωνία της Γερμανίας το γυμναστήριο Kinesis-Gym δήλωσε παρόν και επέστρεψε με περισσότερη γνώση και διάθεση για να υπηρετήσει και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη σας.

Από τις 12 έως τις 15 Απριλίου, ένα γεμάτο τετραήμερο μας έδωσε την δυνατότητα να γνωρίσουμε και να εκπαιδευτούμε σε όλες τις νέες τάσεις του Fitness. Τα μεγαλύτερα Brand name του Fitness στο μεγαλύτερο Fitness event… (LesMills, TRX, Zumba, CrossFit, TechnoGym, MasterSport) ήταν όλοι εκεί.

Καρπός του ταξιδιού νέες ιδέες και συνεργασίες που θα ενταχθούν σύντομα στο γυμναστήριο στο κομμάτι της ομαδικής και προσωπικής άθλησης (group and personal training).

Εκείνο που κέντρισε το ενδιαφέρον των περισσοτέρων επισκεπτών και αποτέλεσε μία ξεχωριστή και πολυπληθής ενότητα στην έκθεση, ήταν το κομμάτι της ηλεκτρομυοδιέγερσης (EMS). To Kinesis Gym πιστό στο να ακολουθεί και να οδηγεί όλες τις εξελίξεις στο χώρο του Fitness έχει το μοναδικό προνόμιο στην πόλη του Κιλκίς να είναι το ΜΟΝΟ "γυμναστήριο" που έχει εντάξει ήδη το κομμάτι του EMS στο προπονητικό του πρόγραμμα!

Η στρατηγική συνεργασία του γυμναστηρίου μας με μία εκ των κορυφαίων παγκόσμιος εταιριών στον τομέα της ηλεκτρομυοδιέγερσης (EMS), την Ισπανική i-motion EMS training μας κάνει ιδιαιτέρα χαρούμενους, ακόμα ποιο χαρούμενους και υπερήφανους μας κάνει το γεγονός ότι ο διευθυντής και υπεύθυνος ομαδικών προγραμμάτων άθλησης του γυμναστηρίου μας Παναγιώτης Μαυρογενίδης, εκπαιδεύτηκε στην Γερμανία και πλέον αποτελεί επίσημο συνεργάτη στην Ελλάδα και πιστοποιημένο Master EMS trainer της i-motion EMS international.

Το Kinesis Gym δεσμεύεται απέναντι σε όλους εσάς που μας δείχνετε έμπρακτα την εμπιστοσύνη σας, ότι η εκπαίδευση και οργάνωση μας συνεχώς θα αναβαθμίζεται χωρίς εφησυχασμό.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.