Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Το αποσταγμένο νερό, το νερό της υγείας


Του Κώστα Πουντζουκίδη*
Το αποσταγμένο νερό είναι το νερό το οποίο τρέχει μέσα σε όλες τις μορφές ζωής.  Όλοι πρέπει να αλλάξουν το πόσιμο νερό τους σε αποσταγμένο νερό.
Το αποσταγμένο νερό είναι ο σπουδαιότερος διαλύτης στη γη.

Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει, ότι τα μεταλλικά στοιχεία που μαζεύονται στο σώμα από το νερό είναι ανόργανα μεταλλικά στοιχεία, τα οποία δεν μπορούν να αφομοιωθούν από το σώμα. 

Τα μόνα μεταλλικά στοιχεία που μπορεί να αξιοποιήσει ο οργανισμός μας είναι τα οργανικά μεταλλικά στοιχεία από τα φρούτα και τα λαχανικά. 

Οι μεγαλύτερες βλάβες από την πόση ακάθαρτου νερού προκαλούνται στις μικρές αρτηρίες και στα αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου. Η σκλήρυνση των αρτηριών και η ασβεστοποίηση των αιμοφόρων αγγείων αρχίζει από την ημέρα που αρχίζει να παίρνει το σώμα μας ανόργανες χημικές ουσίες και μέταλλα από το νερό της βρύσης.

Όταν το αποσταγμένο νερό εισέρχεται στο σώμα, δεν αφήνει κανενός είδους υπόλειμμα. Δεν περιέχει άλατα και νάτριο. Είναι το τελειότερο νερό για την υγιή λειτουργία των νεφρών. Είναι το τέλειο υγρό για το αίμα, το ιδανικό υγρό για την αποτελεσματική λειτουργία των πνευμόνων, για το στομάχι και το συκώτι καθώς και σε άλλα ζωτικά όργανα. 

Το αποσταγμένο νερό απορροφάται απευθείας από το αίμα, οι ιδιότητες του ως διαλυτικό μέσω αυξάνει σε τέτοιο βαθμό ώστε να διατηρεί τα άλατα που υπάρχουν στο αίμα σε μορφή διαλύματος, να προλαμβάνει την αδικαιολόγητη εναπόθεση τους σε διάφορα όργανα και να ευνοεί την αποβολή τους.

Το αποσταγμένο νερό είναι ικανό να απορροφά τα δηλητήρια από το σώμα. Το νερό της βρύσης περιέχει δηλητήρια όπως χλώριο, αμίαντο,φθόριο, χαλκό, υδράργυρο και μόλυβδο. Ο καλύτερος τρόπος για να αφαιρέθουν όλες αυτές οι ουσίες είναι η απόσταξη του νερού.

Η σκληρότητα του νερού είναι η αιτία πολλών ασθενειών που προέρχονται από τα δηλητήρια που εισέρχονται στην εντερική οδό. 

Το μόνο νερο που φαίνεται να είναι κατάλληλο για κατανάλωση είναι το αποσταγμένο, το οποίο είναι απαλλαγμένο από ορυκτά και χημικά στοιχεία.
Το οτι το αποσταγμένο νερό ξεπλένει τα μεταλλικά στοιχεία από το σώμα ,είναι μόνο το 50%της αλήθειας. 

Πρακτικά το αποσταγμένο νερό δεν μπορεί να διαχωρίσει τα μεταλλικά στοιχεία, τα οποία έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος των κυττάρων. Επομένως το αποσταγμένο νερό συλλέγει τα μεταλλικά στοιχεία που παραμένουν στο σώμα.Αυτά τα ορυκτά έχουν απορριφθεί από τα κύτταρα του σώματος, και δεν έχουν καμιά ωφέλιμη αξία. 

Όταν πίνετε ένα βρώμικο νερό, το σώμα λειτουργεί ως φίλτρο, παγιδεύοντας ένα ποσοστό των στερεών που αιωρούνται στο νερό. Ένα φίλτρο τελικά με την πάροδο του χρόνου ,φράζει αχρηστεύεται και είναι μόνο για τα σκουπίδια. 

Έτσι και το ανθρώπινο σώμα, ως φίλτρο θα έχει την ίδια μοίρα. Το αποσταγμένο νερό αποτρέπει τις συσσωρεύσεις μεταλλικών στοιχείων στο σώμα. Οι αποθέσεις που συσσωρεύονται σε έναν βραστήρα νερού από την επαναλαμβανόμενη χρήση του, είναι ίχνη μεταλλικών στοιχείων που απομένουν καθώς το νερό εξατμίζεται.

Το αποσταγμένο νερό δεν αφήνει τέτοια ίχνη στον βραστήρα άρα και στο ανθρώπινο σώμα. Είναι αλήθεια ότι οι πέτρες στα νεφρά που σχηματίζονται στο σώμα είναι πολύ πιο συχνές στις περιοχές όπου το πόσιμο νερό έχει υψηλά επίπεδα ανόργανων στοιχείων. 

Συμπερασματικά το αποσταγμένο νερό είναι το καλύτερο νερό για τον άνθρωπο και το μόνο αληθινά καθαρό νερό. Είναι ασφαλές για κατανάλωση και δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μας. 

Η απόσταξη απομακρύνει απλώς τα περισσότερα από τα διαλυμένα υλικά που βρίσκονται σε όλα τα φυσικά νερά.Δεν υπάρχει τίποτα στο αποσταγμένο νερό που να το κάνει επιβλαβές για το σώμα.

*Πουντζουκίδης ΚωνσταντίνοςΚαθηγητής Φυσικής Αγωγής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘΕιδικότητες Γ.Γ.Α.
➤Tae kwon do - Kick Boxing -Πυγμαχία -Σωματική Διάπλαση
➤Μεταπτυχιακός Φοιτητής "Άσκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση" Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
➤Μεταπτυχιακός Φοιτητής "Προπονητικης Αθληματων" του ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ
➤Προπονητής Muay Thai
➤Προπονητής Ομάδας tae kwon do, Λιμενικού Σώματος
➤Προπονητής Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς
➤10 έτη Προπονητής Αυτοάμυνας Ομάδας Ειδικών Αποστολών Λ.Σ./ΚΛΘ (Αντιτρομοκρατική)
➤Πρόεδρος για την Ελλάδα της Ομοσπονδίας WAKF Kick boxing
➤Ιδρυτής και Μέλος του Ελληνικού Συστήματος Στρατιωτικής και Αστυνομικής Αυτοάμυνας και Μάχης Επαφής Όλων των Στυλ.(Ε.Ο.Μ.Ε.)
➤Πρωταθλητής και Κυπελλούχος tae kwon do -Kick Boxing
➤2 Φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Kick Boxing Wasco τα έτη 2008 και 2009
➤Διαιτητής Πυγμαχίας Γ.Γ.Α.AIBA(ΕΟΠ)
➤Διαιτητής Kick Boxing (ΠΟΚ)
➤Διαιτητής Ε.Ο.Π.Τ. Διαιτητής Ε.Ο.Μ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.