Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Με αφορμή τις άγιες ημέρες του Πάσχα και πιστά στην αποστολή τους να χαρίσουν απλόχερα τη βοήθεια και το χαμόγελο στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, τα μέλη του συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας Κιλκίς» στάθηκαν για ακόμη μια φορά δίπλα σε άπορες οικογένειες του νομού μας.

Κατά την Μεγάλη Εβδομάδα μετά από πρωτοβουλία του Αρχηγού της Ομάδας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού νομού Κιλκίς Θεόδωρου Κεμανίδη και των εκπροσώπων του Tμήματος, τα μέλη της Ομάδας Οδηγών Κιλκίς στα πλαίσια της πανελλήνιας δράσης Ε.Ν.Α. του Κλάδου Οδηγών σε αγαστή και αρμονική συνεργασία σταθήκαμε από κοινού με σεβασμό δίπλα στις αδύναμες οικογένειες προσφέροντας 50μερίδες φαγητού και σαλάτες.

Το Μεγάλο Σάββατο η παιδίατρος μας κ Δέσποινα Κατσικάρη μαγείρεψε και προσέφερε 50 μερίδες μαγειρίτσα για να διανέμουμε σε απόρους και μοναχικούς ανθρώπους ορφανά και μόνα παιδιά.

Ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας Κιλκίς» προσέφερε συνολικά πακέτα τροφίμων σε 55 οικογένειες, καθώς και δώρα ρούχα παπούτσια καινούργια, 550 χειροποίητες λαμπάδες, βαμμένα αυγά και τσουρέκια κ.λπ. σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά που στερούνται τα βασικά είδη διαβίωσης. 

Όπως επισημαίνει η πρόεδρος του συλλόγου Χριστίνα Κουρουζίδου, «όταν ο κόσμος ανοίγει την αγκαλιά του και στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να υποκλιθεί στο μεγαλείο της ανθρώπινης καρδιάς». 

Για αυτό ο σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς», πιστός στην αρχή που έκανε εδώ και πέντε χρόνια, μοιράζοντας χειροποίητες λαμπάδες σε παιδιά άπορων οικογενειών, επανέλαβε και φέτος την ίδια σημαντική πρωτοβουλία μοιράζοντας όμορφες πασχαλινές λαμπάδες σε παιδιά οικογενειών που αδυνατούν να αγοράσουν τις δικές τους, σοκολατένια αυγά κόκκινα αυγά και παιχνίδια μαζί με είδη δώρων σε κάθε παιδί. Αυτό το Πάσχα ας είναι καλύτερο για όλους τους ανθρώπους και το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ας φωτίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Ειδικότερα ευχαριστούμε:

Τα Κρεοπωλεία Κουραλίδη, Στρατηγούση, Βούτσκογλου, Ιχθυοπωλείο Παραγάδι και  Ιχθυοπωλείο Δίχτυ, που στέκονται αρωγοί σε κάθε μας έκκληση βοηθείας σε συνανθρώπους ιδιαίτερα με προβλήματα υγείας.

Την επιχείρηση Ελιά Ζωής του κ Μπίκου Γεωργίου που παρείχε 100 κιλά ελιές για την κάλυψη των πακέτων στήριξης αλλά και καθ όλην τη διάρκεια του χρόνου αρωγός αλληλεγγύης.

Την επιχείρηση ΤORRE για τη μεγάλη στήριξη 100 κιλά αρακά κατεψυγμένου για να στηρίξουμε τα πακέτα Πάσχα

Την επιχείρηση EURIMAC με τη χορηγία ζυμαρικών στήριξη διαρκής στις άπορες οικογένειες του φορέα μας.

Τα super market «ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ » και Discount » που επέτρεψαν να τοποθετηθούν ειδικά καρότσια στα καταστήματά τους για να βοηθηθούμε στην συλλογή τροφίμων, παιχνιδιών και δώρων.

Την επιχείρηση Αmiridis Fruit του κ Αμοιρίδη Χαράλαμπου επί της Βενιζέλου που ειναι αρωγός καθημερινά στήριξης των οικογενειών μας καθώς και με την τοποθέτηση καλαθιού στην επιχείρηση συλλογής τροφίμων λαχανικών.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά και στήριξη:

Την Κρεαταγορά Αφοι Βούτσκογλου ΟΕ που είναι παρούσα σε κάθε έκκληση στήριξης των απόρων οικογενειών μας, στηρίζοντας ιδιαίτερα τις εορτές με διανομή καρτών για 10 οικογένειες μας κρέας κοτόπουλα,σουτζουκάκια λουκάνικα και είδη σαλατών.

Tην επιχείρηση Εκκλησιαστικά Είδη Άμπελος της κ. Σωκρατίας Δέσποινας Γεκουσίδου και τον Στέφανο Νικολαϊδη για την προσφορά 30 κιλών κρεάτων.

Τον ΦΟΥΡΝΟ «ΑΡΤΟΣ ΜΠΟΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ» 50 Τσουρέκια εν όψει του Πάσχα για να διανέμουμε στις ωφελούμενες οικογένειες μας.

Το κατάστημα Dlsbydeligiannidou Αντρικά Γυναικεία Ενδύματα κ, Τζένης Δεληγιαννίδου που προσέφεραν εν όψει Πάσχα είδη ρουχισμού μπλούζες φορέματα πουκάμισα παπούτσια αρκεί κάθε μας παιδί να έχει καινούργια ρούχα για Πάσχα.

Την επιχείρηση Παπαθεοδώρου που στάθηκε επίσης αρωγός με είδη παπουτσιών ρουχισμού στις οικογένειες μας. 

Την ανώνυμη φίλη που ενίσχυσε με το ποσό των 70 ευρώ για το ενοίκιο του συλλόγου.

Την ανώνυμη παρέα φίλων που ενίσχυσε με αγορά 20 λάδια ηλιέλαια 10 χαρτιά υγείας χαρτοπετσέτες 10 πακέτα ζάχαρη 20 τεμάχια σάλτσες, 5 τυριά για τα πακέτα του Πάσχα

Την εταιρεία Μadonna με είδη σφουγγάρια κουζίνας σώματος και γενικά σπογγώδη είδη 

Την εταιρεία Αυγοδιατροφική ΑΕ που μας παρείχε 360 αυγά για τη διάθεση σε οικογένειες μας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε σε όσους συμμετείχαν στο να στηθεί ένα πανέμορφο γκαλά με πασχαλινές λαμπάδες με ένα πάντα σκοπό λαμπάδες για τις οικογένειες των απόρων παιδιών που αγκαλιάζει ο σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας.

Ευχαριστούμε θερμά ανώνυμες φίλες που μας διέθεσαν 550 λαμπάδες ξεχωριστά κάθε φίλη αρκεί να προσφέρουμε σε οικογένειες μας.

Με τη σειρά μας προσφέραμε εκτός τα παιδιά και γονείς των ωφελούμενων οικογενειών μας 30 Λαμπάδες στα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, 220 λαμπάδες στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς γιατρούς νοσοκόμες υπαλλήλους και παιδιά στο Τμήμα Παιδιατρικής με μια γλυκιά σκέψη και ευγνωμοσύνη που στην Ανάσταση του Κυρίου εργάζονταν δίπλα σε αρρώστους μας μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Εθελοντών «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς ήταν και θα παραμείνει αρωγός στις αντίξοες συνθήκες κάθε συνανθρώπου μας, χάρη στην ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών της κοινωνίας μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα που συνέβαλαν στον αγώνα μαζέματος για τα πακέτα των του Πάσχα, ώστε να μπορούμε μαζί με τα δωράκια λαμπάδες κόκκινα αυγά σοκολατένια αυγά σε κάθε παιδάκι να χαρίσουμε πολλά χαμόγελα. 

Μήνυμα όλων μας είναι να σταθούμε δίπλα στα άτομα της πόλης μας τους τοπικούς απόρους που εξαιρούνται από τα οφέλη κάποιων επιχορηγήσεων στα άτομα με πρόβλημα υγείας για μια καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή. Πράξεις αγάπης μπορούν να γίνονται κάθε λεπτό, κάθε στιγμή. 

Υπόσχεση μας, στα 5 χρόνια που υπάρχουμε ως σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» είναι να συνεχίσουμε την αδιάκοπη προσπάθεια να είμαστε δίπλα στους αληθινά ανήμπορους συμπολίτες.

Όλα γίνονται όταν θέλουμε, όλα τα μπορούμε αρκεί να προσφέρουμε. Όσο εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες, τόσο θα συνεχίζουν να γίνονται θαύματα.​


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.