Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Τιμήθηκε η 77η επέτειος της «Μάχης των Ευζώνων» της 25ης Απριλίου 1941

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σεβασμό τιμήθηκε η 77η επέτειος της «Μάχης των Ευζώνων» της 25ης Απριλίου 1941.

Το πρωί της Παρασκευής, 13 Απριλίου 2018, πραγματοποιήθηκε όρθρος και πανηγυρική θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Γουμενίσσης Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ. Δημητρίου ενώ ακολούθησε Δοξολογία και αρχιερατικό μνημόσυνο.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Τελετή στο Ηρώο του χωριού με επιμνημόσυνη δέηση, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κ. Γρηγοριάδου, προσκλητήριο νεκρών, κατάθεση στεφάνων, τήρηση σιγής ενός λεπτού και ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Τη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία των Ευζώνων πλαισίωσαν χορευτικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευζώνων και από τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Πλατανιάς.

Στις εκδηλώσεις μνήμης έδωσαν το παρόν ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γεωργαντάς Γεώργιος, οι αντιδήμαρχοι κ. Παμποράκης Γεώργιος, κ Απουσίδης Θεόδωρος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Κωνσταντίνος Σιωνίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Συμεωνίδης, η δημοτικής σύμβουλος κ. Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Παιονίας κ. Θεμιστοκλής Ανθρακίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ Μιχαλία Καραμισάκη, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Ευζώνων κ. Τσανικίδης Νικόδημος, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Ειδομένης κ. Ξανθίππη Σουπλή, ο πρ. Βουλευτής Κιλκίς κ. Πασσαλίδης Θεόδωρος, ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ κ. Τατίδης Νικόλαος, εκπρόσωπος της Τελωνειακής Υπηρεσίας Ευζώνων καθώς και πλήθος κόσμου.

Από πλευράς στρατιωτικής ηγεσίας και σωμάτων ασφαλείας παραβρέθηκαν ο Διοικητής της 33ης ΜΚ ΤΑΞ Ταξίαρχος κ. Ναλμπάντης Αθανάσιος, ο Α΄ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης αστυνομίας Κιλκίς Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ Παπαποστόλου Χρήστος καθώς και ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας Υποπυραγός κ. Ταρινίδης Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.