Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Τα νέα του Αλέξανδρου Κιλκίς (3/4/2018)

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία κατέγραψε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, αυτή τη φορά με την κατάκτηση της 1ης και 2ης θέσης στις κατηγορίες Κ9 και Κ11 αντίστοιχα στο 10ο Τουρνουά "Παναγιώτης Κατσούρης" που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού ποδοσφαιριστή της. 

Οι προτζούνιορ ''Μάντσεστερ 2009'' του κ. Κώστα Ντουντούκη κατάφεραν να πετύχουν το απόλυτο των νικών μέχρι τον τελικό στον οποίο νίκησαν και τον ΠΑΟΚ. Οι τζούνιορ ''Ίντερ 2007'' των κκ. Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιάννη Ιασωνίδη έφτασαν αήττητοι στον μεγάλο τελικό του τουρνουά , όπου στη διαδικασία των πέναλντυ δεν φάνηκαν τυχεροί πανηγυρίζοντας στο τέλος την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Πρωτιές των ποδοσφαιριστών του Αλέξανδρου και στις ειδικές βραβεύσεις
Οι βραβεύσεις των αθλητών της Ακαδημίας δεν περιορίστηκαν μόνο στις ομαδικές πρωτιές αλλά επεκτάθηκαν και σε τίτλους ατομικών διακρίσεων. Ο Γιάννης Σαββίδης της Κ9 του Αλέξανδρου βραβεύθηκε με τον τίτλο του 1ου σκόρερ του τουρνουά ενώ ο Χριστόφορος Βάτσος ως ο καλύτερος τερματοφύλακας.

Νέα νίκη με ανατροπή για το ΠΑΙΔΙΚΟΣε αδιάφορο παιχνίδι και ότι αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα της ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς επικράτησε με σκορ 2-1 σε αγώνα εκτός έδρας με την αντίστοιχη ομάδα του Ατερμων. 

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο 17’ και από εκεί και πέρα η ομάδα του Αλεξάνδρου πήρε την πρωτοβουλία , επέβαλε τον ρυθμό της και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ με τους Ναλμπάντη και Βαφειάδη στις πιο κλασικές. Το 1-1 έγινε από ωραία ενέργεια του Σοφή και σκόρερ τον Ζάλτο με πλασέ από την μικρή περιοχή στο 37’ ενώ το 2-1 έγινε στο 65’ με πανέμορφο σουτ του Ρεμπετσιώτη έξω από την περιοχή πέναλτι. 

Επόμενο παιχνίδι την Πέμπτη 12/04/18 , 17:00 , με τον Αστέρα Αμπελοκήπων στον Ατέρμων για την φάση των 16 στο πρώτο της σειρά νοκ αουτ παιχνιδιών. Σύνθεση : Σιαπκάρης , Γεωργιάδης , Ρεμπετσιώτης , Περπερίδης , Κατσάρας , Ζάλτος(60’ Μανής) , Μακάριος , Ζιούτας(60’ Μπατσέλι) , Βαφειάδης , Ναλμπάντης(36’ Σοφής), Σπασόπουλος(60’ Τόλα).

Στο SALONICA CUP ο Αλέξανδρος Κιλκίς
Σε ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά θα συμμετάσχει η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς.
Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού στις 10-12 Απριλίου (Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη του Πάσχα). Ο Αλέξανδρος θα συμμετάσχει με τμήματα Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδων και Νέων.

Με νίκη συνέχισε ο Αλέξανδρος
Με το επιβλητικό 5-1 επικράτησε ο Αλέξανδρος Κιλκίς του Μακεδονικού Δροσάτου και σε συνδυασμό αποτελεσμάτων ξέφυγε 4 βαθμούς από τους διώκτες του στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α14 της ΕΠΣ Κιλκίς. Σε ένα παιχνίδι με επιθετικό μονόλογο για τον Αλέξανδρο παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο με πολλές φάσεις για γκολ και θέαμα. 

Tο χορό των γκολ άνοιξε ο Γρηγοριάδης στο 17’ μετά από ασίστ του Βασιλειάδη. Στο 24’ το 2-0 μετά από δεύτερη ασίστ του Βασιλειάδη και σκόρερ τον Σ. Ιωαννίδη. Το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου από τον Κοτσαμποϊκίδη με πλασέ μέσα από την περιοχή. 

Σο 52’ ανατροπή του Γρηγοριάδη από αμυντικό στην περιοχή και τον Αγαθαγγελίδη να εκτελεί το πέναλτι και 4-0. Στο 58’ η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε το σκορ αλλά στο 63’ ο Κοτσαμποϊκίδης με φοβερό σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής έγραψε το τελικό 5-1.

Επόμενο παιχνίδι αυτό με τον Λεβέντη Λεβεντοχωρίου το Σάββατο 14/04/18. Σύνθεση : Ζάικος , Βασιλειάδης , Ιωαννίδης Σ., Τσιμπούκας , Σερταρίδης , Γιαξής, Γρηγοριάδης , Ιωαννίδης (65’ Βαχαρέλης), Κοτσαμποϊκίδης (65’ Νάσης), Αγαθαγγελίδης (70’ Χαραλαμπίδης).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.