Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (17/4/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η αντρική ομάδα της ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς με σκορ 3-1 επί του Λεβέντη Λεβεντοχωρίου σε εντός έδρας παιχνίδι. 

Παιχνίδι που έδειξε ότι η ομάδα του Κιλκίς είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και δίκαια κατέκτησε την 1η θέση της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος μια αγωνιστική πριν τη λήξη αυτού και είναι ένα βήμα από την άνοδο στην Γ´ Εθνική. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με χαμηλό ρυθμό με τον Αλέξανδρο να προσπαθεί να επιβάλει το παιχνίδι του χωρίς να το καταφέρνει στο α’ ημίωρο αφού είχε μόνο δυο πολύ καλές τελικές προσπάθειες για να ανοίξει το σκορ. 

Όλα άλλαξαν από το 43’ και μετά όπου αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδος Κοπαλίδης Κ και σε συνδυασμό με το τραυματία Ζάικο Ν., κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ιωαννίδης Δημήτρης με 3 καίριες επεμβάσεις δίκην τερματοφύλακα. 

Με την έναρξη του β’ μέρους η ομάδα, παρόλο που έπαιζε με παίκτη λιγότερο και χωρίς κανονικό τερματοφύλακα, ανέβασε ρυθμό, επέβαλε το παιχνίδι της, έδειξε καρδιά και μέταλλο πρωταθλητή και στο 50’ άνοιξε το σκορ με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Γιαξή.

Στο 58’ ο Γρηγοριάδης έκλεψε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, και αφού πέρασε όλους τους αντιπάλους του, έφτασε στο ύψος της μικρής περιοχής και με εύστοχο πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.

Το τρίτο γκολ πέτυχε στο 73’ με καταπληκτικό γυριστό σουτ έξω από την περιοχή πέναλτι ο αρχηγός της ομάδος και MVP της αναμέτρησης Π. Γιαξής. Το μόνο που κατάφερε η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 70’. 

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διαρκείας στην Κρηστώνη με τον τοπικό ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο είναι διαδικαστικού χαρακτήρα αφού ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ, εξασφάλισε την πρώτη θέση μια αγωνιστική πριν το τέλος και το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των αγώνων play off για την άνοδο στην Γ´ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Συνθεση : Κοπαλίδης(αποβ.43’), Βασιλειάδης , Παμπουκίδης , Σερταρίδης , Τσιμπούκας , Γιαξής , Γρηγοριάδης (90+ Νάσης), Ιωαννίδης Δ. , Κοτσαμποϊκίδης (82’ Τσολακίδης), Βαχαρέλης (87’ Ιωαννίδης Σ), Τζεβελέκης (79’ Αποστολίδης).

Πρόκριση στους 8 της ΕΠΣΜ για το ΠΑΙΔΙΚΟ

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας πέτυχε η παιδική ομάδα της ΑΠ Αλέξανδρου Κιλκίς παίρνοντας δυο θετικά αποτελέσματα στα δίπλα παιχνίδια με αντίπαλο τον Αστέρα Αμπελοκήπων. Δυο παιχνίδια που ήταν αμφίρροπα, με μοιρασμένες τις ευκαιρίες αλλά αρκετές στο σύνολο τους και για τις δυο ομάδες, αλλά τον Αλέξανδρο να παίρνει στο τέλος την πρόκριση. 

Το πρώτο παιχνίδι διεξήχθη στον Ατέρμονα το οποίο έληξε με σκορ 1-0 μετά από αυτογκόλ των φιλοξενούμενων, ενώ το δεύτερο παιχνίδι , διαφήμιση για το άθλημα , να λήγει ισόπαλο 4-4 μετά από συνεχείς ανατροπές αφού η γηπεδούχος νωρίς στο 7’ έκανε το 1-0 , με τον Αλέξανδρο να ισοφαρίζει και να περνάει μπροστά στο σκορ με Σπασόπουλο και Ζάλτο στα 11’ & 20’ αντίστοιχα. 

Το 2-2 στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ενώ το 3-2 & 4-2 στο 36’ & 40’ με τους μικρούς του Αλεξάνδρου να κάνουν σκορ πρόκρισης 4-3 στο 58’ με τον Κατσάρα και να την σφραγίζουν στο 66’, 4-4, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ρεμπετσιώτη. Στα δυο παιχνίδια αγωνίστηκαν οι: Σιαπκάρης , Ναλμπάντης , Ζιούτας , Περπερίδης , Παρτσαλίδης , Ρεμπετσιώτης , Σοφής , Ζάλτος , Κατσάρας , Σπασόπουλος , Βαφειάδης , Τουτσίδης , Γεωργιάδης , Αποστολίδης , Τόλα , Μπατσέλι , Μανής και Τζούση.

Επόμενο διπλό σετ παιχνιδιών για την ημιτελική φάση με τον νικητή του ζευγαριού , Εθνικός Ευόσμου – Παύλος Μελάς.

Με μεγάλη επιτυχία στο 2o Road to Salonica Cup ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Σε ένα ακόμη μεγάλο και  όπως αποδείχτηκε, επιτυχημένο Τουρνουά ποδοσφαίρου συμμετείχε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς. Λίγες μόλις μέρες μετά την επιτυχημένη παρουσία του στο ''Παναγιώτης Κατσούρης'', ο Αλέξανδρος αποδεχόμενος την πρόσκληση του Μακεδονικού, συμμετείχε στο 2ο Road To Salonica Cup με τα τμήματα Νέων, Προπαίδων, Τζούνιορ και Προτζούνιορ. Η αγωνιστική συμμετοχή κρίνεται ιδιαίτερα θετική καθώς

Στον Μεγάλο τελικό οι Νέοι του Αλέξανδρου
Στην κατηγορία Κ17 οι Νέοι του Αλέξανδρου κατάφεραν τη συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, κατακτώντας τελικά τη 2η θέση του τουρνουά. Στον τελικό υποχρεώθηκαν σε ήττα με σκορ 2-0 καθώς βρήκαν απέναντί τους την πολύ καλή ομάδα των Μπέμπηδων, οι οποίοι μάλιστα είχαν αποκλείσει την ομάδα νέων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Οι Νέοι του Αλέξανδρου κατάφεραν να φτάσουν αήττητοι στον τελικό μετά από δυο συνεχόμενες νίκες. Στην έναρξη του Τουρνουά νίκησε την Ακαδημία ''Ντίνος Κούης'' με 2-1 με δυο γκολ του Γιώργου Αλπανίδη, σε ένα παιχνίδι δυνατο και ιδιαίτερα αμφίρροπο. Τη 2η αγωνιστική επιβλήθηκε επί της Ακ Μίκρας με 2-0 με σκόρερς τους Βασίλη Νικολαίδη και Βασίλη Κουρουζίδη ενώ ο Γώργος Αλπανίδης πέτυχε το γκολ και στο ισόπαλο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Μακεδονικού στην 3η αγωνιστική που εξασφάλισε τη 1η θέση του ομίλου. 

Η επιτυχία αυτή της ομαδας Νέων (γεν. 2001 & 2002) και του προπονητή τους κ. Βασίλη Παμπορίδη κρίνεται ιδιαίτερα μεγάλη αν λάβει κανείς υπόψη ότι σ' αυτήν συμμετείχαν και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Παίδων του Αλέξανδρου δηλαδή γεννηθέντες το 2003 και 2004 !

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν είναι οι Μπαλάσκας , Χατζηβασιλείου , Μαργαριτόπουλος , Νικολαΐδης , Κουζουκίδης , Μαχμουτάι , Παπαδόπουλος , Αλμπανίδης , Κουρουζίδης , Μπούνζτρα , Τζιάνας , Πιπερίδης , Ρεμπετσιώτης , Πουρσανίδης , Σιαπκάρης , Κατσάρας , Σοφής.

Στο βάθρο για ακόμη μια φορά οι Κ9 του Αλέξανδρου.
Για άλλη μια φορά οι προτζούνιορ ''Μάντσεστερ 2009'' έκαναν ...το θαύμα τους κατακτώντας τη 3η θέση στο Τουρνουά στην κατηγορία τους , χάνοντας ...στα σημεία τη συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό από την ομάδα του ΠΑΟΚ που ήταν και η μεγάλη νικήτρια της διοργάνωσης. 

Οι πιτσιρικάδες του Κώστα Ντουντούκη μετά την πρόσφατη κατάκτηση της 1ης θέσης στο ''Παναγιώτης Κατσούρης'' απέδειξαν ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο και φαίνεται πως το μέλλον τους ανήκει.

Εντυπωσιακοί με ωραίο ποδόσφαιρο οι Προπαίδες και οι Τζούνιορ
Εντυπωσιακές όμως ήταν και οι εμφανίσεις για τα τμήματα Προπαίδων ´Ρεάλ 2005'' του κ. Μούρου και Τζούνιορ ''Ίντερ 2007'' των κκ. Μιχάλη αναστασιάδη και Γιάννη Ιασωνίδη, αντίστοιχα. Αμφότεροι κατέλαβαν την 5η θέση σε σύνολο 16 ομάδων χάνοντας στην ισοβαθμία τη συμμετοχή τους στην ημιτελική φάση. Ωστόσο η συμμετοχή τους κρίνεται θετική καθώς παρουσίασαν ποιοτικό ποδόσφαιρο, επιτυγάνοντας μάλιστα 3 νίκες στα 4 παιχνίδια που έδωσαν.

Η Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της κολυμβητικής περιόδου έχει ξεκινήσει
Την Δευτέρα 23 Απριλίου το Αγωνιστικό Τμήμα, τα Δελφίνια και τα Παπάκια θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους. 

Η πισίνα είναι θερμαινόμενη και ρυθμισμένη στους 27° C.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει.

Πληροφορίες στην γραμματεία του Αθλητικού Κέντρου.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2341070313-6944351456







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.